Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

[Ex] da Bass radio šova Latvijas klubu tūre tiks atklāta Liepājā

EasyGet.lv, 01.11.2011. 14:42

Dīdžeja [Ex] da Bass informatīvi muzikālā radio šova "Party Service" Latvijas klubu tūres atklāšana notiks 11.novembrī Liepājā klubā "BIG7". Kā jau iepriekš tika ziņots, tūre tiek veidota par godu raidījuma piecu gadu jubilejai un ilgs gandrīz četrus mēnēšus, solot 10 trakas ballītes 10 klubos 10 Latvijas pilsētās.
[Ex] da Bass radio šova Latvijas klubu tūre tiks atklāta Liepājā

"Party Service" ir radio šovs par aktuāliem, nozīmīgiem un ievērības cienīgiem elektroniskās deju mūzikas pasākumiem Latvijas, Baltijas un Eiropas atzītākajos deju klubos un populārākajās izklaides vietās. Intervijas ar dīdžejiem, producentiem, organizatoriem un klubu menedžeriem! Raidījums "European Hit Radio" ēterā skan katru piektdienas un sestdienas vakaru plkst.21.00.

"Party Service Tour" būs ne tikai muzikāls, bet arī vizuāls šovs, kura pamatā būs īpašas dekorācijas, vizualizācijas un atribūtika. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja tikt pie ekskluzīvām tūres atbalstītaju dāvanām.

Pirms [Ex] da Bass uzstāšanās iesildīties ar Eiropā populārāko deju klubu hītu remiksiem piedāvās "European Hit Radio" komandas dīdžejs un ētera balss – DJ Ikazz.

Uz tikšanos "Party Service Tour" atklāšanā Liepājas klubā "BIG7" 11.novembrī!

Informē: "European Hit Radio", draugiem.lv, liepaja24.lv, vipi.lv un easyget.lv.

Papildus informācija atrodama:

http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour
http://www.draugiem.lv/partyservice
http://exdabass.draugiem.lv
http://www.djtop.lv/dj/ex-da-bass
http://www.myspace.com/officialexdabass
http://www.youtube.com/officialexdabass

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV