Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Koncerts "Reihs un latvieši elektronikā"

EasyGet.lv, 02.12.2011. 12:08

Kādas vēstules mums atsūtītas no Izraēlas? Uvertīra pančmašīnai? Kā skan Stīvs Reihs sitaminstrumentiem un elektronikai? Un kā galu beigās bija ar to ezīti, kurš miglā?
Koncerts "Reihs un latvieši elektronikā"

Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem var iegūt, apmeklējot koncertu, ko piedāvā koncertaģentūra Kontrapunkts sadarbībā ar ¼ Satori, - Elektroniskās, eksperimentālās mūzikas koncerts „Reihs un latvieši elektronikā" 3. decembrī plkst.19.00 ¼ Satori radošajā telpā Berga bazārā.

Būs iespējams piedzīvot daudz spilgtu krāsu, nedzirdētu skaņu un bagātīgu izjūtu klāstu.

Programmā - Latvijas jaunie, daudzsološie komponisti - Laura Gustovska, Natālija Munda, Jēkabs Nīmanis, kā arī amerikānis Stīvs Reihs – viens no minimālisma stila pīlāriem mūzikā.

Koncertā piedalīsies Ieva Buša (kokle), Laura Gustovska (elektronika), Aleksandrs Jalaņeckis (sitaminstrumenti), Jēkabs Nīmanis (klarnete, elektronika).

Video: http://vimeo.com/32810375

Biļetes – 5 Ls, studentiem – 2 Ls, nopērkamas ¼ Satori telpā pie kases vai arī rezervējamas pa e-pastu: gramatnica@satori.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV