Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Andrē piedāvā singlu "Jauda"

EasyGet.lv, 05.12.2011. 16:24

Hip hop un elektroniskās mūzikas izpildītājs Andrē noslēdz 2011. gadu ar singlu "Jauda". Dziesmā piedalās arī dziedātāja Aļona Ždanova jeb Alena.
Andrē piedāvā singlu "Jauda"

Singla "Jauda" mūziku sacerējis Latvijas elektroniskās mūzikas producents Edgars Kokorevičs jeb EdgeCore, ar kuru Andrē jau sadarbojās singlā "Uzvaras Garša". Singla ieraksts un apstrāde veikta ierakstu studijā "Dynamic Records".

Promo bildes autors ir Artūrs Slišāns, kurš uzvarēja Andrē nesen rīkotajā konkursā "Jauda".

"Es ceru, ka katrs klausītājs, kurš noklausīsies šo singlu, uzlādēs sevi, tādējādi gūstot spēku un cīņas sparu savu mērķu sasniegšanai, jo tieši to es vēlējos panākt ar šo singlu," stāsta Andrē.

Singlu bezmaksas var lejupielādēt šeit: http://www.andree.lv/jauda, bet jebkuram, kurš vēlas pateikt paldies vai atbalstīt, ir iespēja to par nelielu maksu lejupielādēt arī doremi.lv un platforma.lv.

"Lai jums jaudīga Jaunā gada sagaidīšana un ir pietiekami jaudīgs arī nākamais 2012. gads!" novēl Andrē un viņa komanda.

Seko un atbalsti:
http://www.andree.lv/
http://twitter.com/Andree_LV
http://www.facebook.com/AndreeMusic

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV