Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Andrē piedāvā jaunu dziesmu “Par Tevi”

easyget.lv, 20.03.2013. 16:30

Mūziķis Andrē klausītāju uzmanībai piedāvā savu jaunāko dziesmu “Par Tevi”, kas tapusi sadarbībā ar elektroniskās mūzikas producentu Edgaru Kokoreviču (EdgeCore) un dziedātāju Kristinu Korvinu.

“Šis nav tipiskais “love songs”, lai gan dziesma ir par mīlestību. Es centos to radīt tā, lai katrs spētu asociēt ar sevi, jo mēs taču katrs mīlam kaut ko tik ļoti stipri, ka tas spēj mainīt mūsu dzīves pilnībā. Bet kādu īsti mīlestību es šajā dziesmā esmu apcerējis, sapratīs tikai tas, kas ir gājis tam visam cauri līdzīgi kā es...,” par dziesmu stāsta Andrē. Dziesma ir autobiogrāfiska, ievedot klausītāju divos dažādos mūziķa dzīves posmos.

Dziesmā piedalās dziedātāja Kristina Korvina, ar kuru Andrē veiksmīgi sadarbojās jau iepriekš debijas albumā “Cits Skatiens”. Klausītāji viņu atcerēsies pēc Andrē titulsingla “Suņa Dzīve”. Vokāls ir ierakstīts ierakstu studijā “Netīrās Cilpas”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV