Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Jaungada sagaidīšana Fonteina gaumē

EasyGet.lv, 29.12.2011. 17:58

Jaungada naktī klubā "Fontaine Palace" uzstāsies Latvijas panku kustības leģenda Dambis ar savu grupu "Inokentijs Mārpls". "Viņi vienmēr muzicē nozīmīgos pasākumos – pērn kluba atkal atvēršanas koncertā, šovasar Fontaine festivālā, tagad, sagaidot 2012 gadu," - komentē kluba pārstāvis Jānis Enkūzens.
Jaungada sagaidīšana Fonteina gaumē

Vēl uz Fontaine Palace skatuves kāps rokeri "Rebel Riot" no Rīgas. "Droši var apgalvot ka viņi ir "izauguši" uz Fontaine Palace skatuves, sniegši daudz koncertu un uzvarējuši kluba rīkotajā jauno grupu konkursā "Flashlight"," atzīst kluba programmas veidotājs Edgars Āboliņš.

Pirms un pēc dzīvo grupu priekšnesumiem par dejām rūpēsies kluba trīs kluba dīdžeji - Elviss Grodums, Enkurs un KisMel.
Mierīgāku noskaņu cienītāji aicināti izbaydīt grupas "El Trio" radītās džeza noskaņās "Fire Bar". Turpat sastapsiet arī Nacionālā teātra aktieri Arturu Krūzkopu, kas šoreiz iejutīsies diskžokeja lomā.

Savukārt viesnīcas "Fontaine Royal" zelta zālē grupa "Čehols" iegriezīs pasaules rock'n'rool hitu ballīti. "Izvēlieties labākās un ērtākās deju kurpes, jo apvienība "Čehols" (kas ir grupas "Acid Rain" dalībnieku blakus projekts) prot sarīkot svētkus, pat uz ielas ieraujot deju virpulī garāmgājējus," min dj Enkurs.

Ir padomāts arī par aktuālo mūzikas stilu dabstep un drum'n'bass cienītājiem. "Prison" bārā saimniekos dīdžeju un vīdžeju apvienība "In:Sane Mist", kuri gaidāmo Jaungada nakti raksturo kā saprātīgu ārprātu, kuru caurstrāvos elegants bass un neprātīgas vizualizācijas.

Lai pietiktu spēks diet pie visām četrām Fontaine Jaungada skatuvēm, iesakām iegādāties biļeti ar vietu pie uzkodu galda restorānā "Steak House".

Biļešu cena iepriekšpārdošanā 5 Ls, ar vietu pie uzkodu galda 13 Ls. Biļetes nopērkamas klubā, viesnīcas recepcijā, Biļešu serviss kasēs un interneta vietnē bezrindas.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV