Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Klubā "Fontaine Palace" nedēļas nogalē prezentēs divus albumus

EasyGet.lv, 16.03.2012. 14:31

Šodien, 16. martā, klubā "Fontaine Palace" uzstāsies metāla grupa "Sanctimony", kas tikko ir laidusi klajā jaunu minialbumu (EP) "Perfection", bet dienu vēlāk – uz koncetrtā ar jauno albumu iepazīstinās "The Factor".
Klubā "Fontaine Palace" nedēļas nogalē prezentēs divus albumus

Minialbumā "Perfection" iekļautas trīs jaunas Sanctimony dziesmas, kā arī grupas Slayer un latviešu eksperimentālās mūziķes Lotas dziesmu kaverversijas. Atgādinām, Sanctimony iepriekšējais albums "Hell in Stereo" iznāca 2007. gadā.

Sanctimony minialbuma atbalsta tūres koncertā piedalīsies arī Latvijas metāla apvienība "SIA Radikal" un Somijas "Profane Omen".

Savukārt sestdien, 17. martā, liepājnieki tiks iepazīstināti ar grupas The Factor jaunāko veikumu. Apvienības The Factor debijas albums ar izaicinošu nosaukumu „Ļauj Man Dzert!" nāca klajā šā gad februārī. Koncertā uzstāsies arī grupa Relicseed no Latvijas un apvienība Itself no Brazīlijas.

Foto: Sanctimony vokālists Jānis Boļšaks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV