Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Turpinās "Muzikālās bankas 2011" finālbalsojums

EasyGet.lv, 02.01.2012. 13:08

Līdz 15. janvārim turpinās Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2011" finālbalsojuma otrā kārta, lai noskaidrotu kādā secībā sarindosies aizvadītā gada 15 vērtīgākās dziesmas, kas izskanēs apbalvošanas ceremonijā Ventspilī 21. janvārī, informē Latvijas Radio preses sekretāreIlze Zvaigzne.

Balsojuma otrajā kārtā iekļuvušas dziesmas: "Ave Pali" (Otra puse un Aija Andrejeva), "Debesis tomēr ir" (Reiniku ģimene), "Dzīve izdodas" (Musiqq), "Izvēlies"(Andris Ērglis), "Labāk vēl neaizmiedz" (Lauris Reiniks), "Laid mani mājās" (Jānis Lemežis un Niks Matvejevs), "Mazajām sirsniņām" (PeR & Lady's Sweet), "Miljonārs" (Musiqq), "Minēt nav vērts" (Oskars Deigelis), "Pat ja tev" (Ivo Fomins), "Pilnīgi viens" (Instrumenti), "Slāpes nepāries" (Kaža), "Tu mani cel" (DJ Dween & Miks Dukurs), "Tu mani demoralizē" (Labvēlīgais tips), "Viens un tas pats" (Nikolajs Puzikovs).

Balsot iespējams aptaujas mājas lapā www.muzikalabanka.lv, īpašs balsojums par "draudzīgāko" dziesmu notiks arī portālā www.draugiem.lv.

Aptaujas noslēguma ceremonija Ventspilī šogad notiks īpaši krāšņi - kā ūdens strūklaku un multimediju šovs, daudzos priekšnesumos izmantojot klasiskās, teātra un modernās dejas elementus, kā arī īpašas projekcijas. Fināldziesmas koncertā izskanēs kopā ar Kristapa Krievkalna vadīto grupu un stīgu kvartetu. Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildinās arī "Muzikālās Bankas" ekspertu padomes dalībnieki Mārtiņš Brauns, Aigars Grāvers, Kārlis Lācis, Nils Īle, Ainars Mielavs, Ainars Virga, Intars Busulis, Žoržs Siksna un Ilona Bagele.

Šogad kopā ar Latvijas Radio 2 raidījuma "Muzikālā banka" vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu apbalvošanas ceremoniju vadīs arī populārās grupas "Musiqq" dalībnieki Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs.

"Muzikālās bankas 2011" apbalvošanas ceremonija notiks 21.janvārī plkst.19:00 Olimpiskajā centrā "Ventspils". Tiešraidē to varēs dzirdēt arī "Latvijas Radio 2", bet plkst. 21:25 vērot LTV 1.

Visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās nopērkamas biļetes uz apbalvošanas ceremoniju un tās ģenerālmēģinājumu 21.janvārī plkst. 14:00.

"Latvijas Radio 2" dziesmu aptaujas "Muzikālā banka" apbalvošanas ceremonija top sadarbībā ar Ventspils pilsētu un atbalstītājiem - SEB banku un Euroskor.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV