Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Gada vērtīgākā dziesma būs zināma jau šo sestdien

EasyGet.lv, 16.01.2012. 13:58

Latvijas Radio 2 rok un pop dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2011" apbalvošanas ceremonija notiks jau šo sestdien, 21. janvārī, Olimpiskajā centrā "Ventspils". No plkst. 19:00 pasākuma tiešraide būs dzirdama Latvijas Radio 2, bet plkst. 21:15 ceremoniju varēs vērot Latvijas Televīzijas 1.programmā, informē Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne.
Gada vērtīgākā dziesma būs zināma jau šo sestdien

Aptaujas noslēguma ceremonija Ventspilī notiks īpaši krāšņi - skatuves scenogrāfijā tiks izmantoti dažādi skatuves līmeņi, bet galvenais pārsteigums būs ūdens strūklaku un multimediju šovs. Skatuves aizmugures fonā būs izvietotas kustīgās ūdens strūklakas, savukārt skatuves priekšā uz ūdens ekrāna ar lāzeru un videoprojektora palīdzību tiks radīta katram priekšnesumam atbilstoša noskaņa. Kā papildus elements vairākiem priekšnesumiem tiek gatavoti īpaši dejas uzvedumi, piesaistot visdažādāko dejas žanru - moderno un klasisko deju, dejas teātra, pantonīmas, street dance u.c. dejotājus, šādi ilustrējot muzikālos numurus.

Visas fināldziesmas koncertā izskanēs kopā ar Kristapa Krievkalna vadīto grupu un stīgu kvartetu. Finālistu vidū Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Lauris Reiniks, Nikolajs Puzikovs, Miks Dukurs, Oskars Deigelis, Niks Matvejevs, Jānis Lemežis, Kaža, Musiqq, Otra puse, Lady's Sweet, Labvēlīgais tips, Instrumenti, PeR un Reiniku ģimene. Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildinās arī "Muzikālās Bankas" ekspertu padomes dalībnieki Mārtiņš Brauns, Aigars Grāvers, Kārlis Lācis, Nils Īle, Ainars Mielavs, Ainars Virga, Intars Busulis, Žoržs Siksna un Ilona Bagele.

Saglabājot tradīcijas, kopā ar Latvijas Radio 2 radioraidījumu "Muzikālā banka" vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu apbalvošanas ceremoniju Ventspilī vadīs arī mūziķi, šogad - populārās grupas "Musiqq" dalībnieki Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs.

Visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās vēl ir nopērkamas biļetes gan uz apbalvošanas ceremoniju plkst. 19:00, gan ģenerālmēģinājumu plkst. 14:00.

Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas "Muzikālā banka" apbalvošanas ceremonija top sadarbībā ar Ventspils pilsētu, un to atbalsta SEB banka un Euroskor.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV