Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Biļetes uz Cukero koncertu kļūs dārgākas

EasyGet.lv, 12.01.2012. 11:01

12. aprīlī Arēnā Rīga uzstāsies vairākkārtējs World Music Awards balvas ieguvējs Cukero (Zucchero). Koncerts notiks pasaules tūres „Chocabeck World Tour 2012" ietvaros. Koncerta organizētāji LiveMusicAgency informē, ka no 16.janvāri biļetes uz koncertu maksās 40, 45 un 50 Ls. Tirdzniecībā tiks palaistas sēdvietas parterī.
Biļetes uz Cukero koncertu kļūs dārgākas

1990. gadā Cukero kļuva par pirmo rokmūziķi, kas uzstājās Maskavā Kremlī, kur koncerta laikā viņš nodziedāja „Imagine" duetā ar Rendiju Kraufordi.

1991. gadā Cukero ierakta singlu „Senza Una Donna" kopā ar Polu Jangu. Dziesma zibenīgi iekaro topu virsotnes visā Eiropā un ASV.

Cukero ir uzstājies uz pasaules prestižākajām skatuvēm, apbraukājis teju visu pasauli. Mūziķa karjeras laikā viņš ir dziedājis kopā ar tādiem māksliniekiem kā Stings, Eltons Džons, Stivijs Vonders, Vangelis, Queen, Maikls Džeksons, Toms Džons, Pīters Geibriels, B.B.Kings, Šerila Krova. Cukero albums „Shake" ar singlu „Baila (Sexy Thing)" ieguva par platīna disku. Savukārt albums „Fly" sasniedza topa virsotnes vairākās Eiropas valstīs uzreiz pēc tā iznākšanas.

Cukero līdz šim pēdējais albums „Chocabeck" tiek atzīts par vienu no labākajiem, ja ne labāko albumu, ko viņš jebkad ir uzrakstījis.

Biļetes uz Cukero koncertu iegādājamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.bilesuserviss.lv.

www.livemusiсagency.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV