Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Turpinās biļešu tirdzniecība uz Cukero koncertu

EasyGet.lv, 13.03.2012. 15:15

Itāļu superzvaigzne Cukero 12. aprīlī koncertēs Arēna Rīga. Koncerts notiks pasaules tūres "Chocabeck World Tour 2012" ietvaros.
Turpinās biļešu tirdzniecība uz Cukero koncertu

Pārdošanā nonācis ierobežots biļešu skaits par 20 un 25 latiem. Biļetes uz koncertu jau šobrīd nopērkamas Biļešu Servisa kasēs un internetā.

Vairākkārtējs World Music Awards balvas ieguvējs Cukero (Zucchero) karjeras laikā ir uzstājies uz pasaules prestižākajām skatuvēm, apbraukājis teju visu pasauli. Savas mūzikas karjeras laikā viņš ir dziedājis kopā ar tādiem māksliniekiem kā Stings, Eltons Džons, Stīvijs Vonders, Vangelis, Queen, Maikls Džeksons, Toms Džounss, Pēters Geibriels, B.B.King, Šerila Krova.Cukero albums "Shake" ar singlu "Baila (Sexy Thing)" kļuva par platīna disku. Savukārt albums "Fly" sasniedza topa virsotnes vairākās Eiropas valstīs uzreiz pēc tā iznākšanas. "Fly" albuma tūres ietvaros Cukero apbraukāja vairāk nekā 150 valstis un gandrīz visi koncerti bija absolūti izpārdoti.

Cukero pēdējais albums "Chocabeck" tiek atzīts par vienu no labākajiem, ja ne labāko albumu, ko viņš jebkad ir uzrakstījis.

Koncertu organizē SIA Live Music Agency.

Papildu informācija: www.livemusicagency.lv

Foto: Vairākkārtējs World Music Awards balvas ieguvējs Cukero. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV