Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Sāk tirgot biļetes uz "Russian Circles" koncertu Rīgā

EasyGet.lv, 23.01.2012. 16:17 | komentāri (1)

No šodienas, 23. janvāra, elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē bezrindas.lv pieejamas biļetes uz 12. aprīlī Rīgā gaidāmo instrumentālās ģitārmūzikas trio "Russian Circles" koncertu, informē SKYR.
Sāk tirgot biļetes uz "Russian Circles" koncertu Rīgā

Biļetes iepriekšpārdošanā šobrīd maksā Ls 10.00. Koncertam tuvojoties to cena nedaudz, bet pieaugs. Ņemot vērā, ka kļuvusi zināma arī koncerta norises vieta – Ģertrūdes ielas teātris, jāpiemin, ka kopējais biļešu skaits ir ierobežots. Turklāt, pirmās 30 lētākās biļetes uz koncertu tika izpirktas dažu minūšu laikā.

Kā ziņots iepriekš, 12. aprīlī ar savu pirmo un vienīgo koncertu Latvijā uzstāsies instrumentālās ģitārmūzikas trio "Russian Circles" no Čikāgas Amerikas Savienotajās Valstīs. Ar kopš 2006. Gada iznākušajiem pilnmetrāžas albumiem "Enter", "Station", "Geneva" un pagājušā gada oktobrī izdoto "Empros", grupa ir nostiprinājusies uz desmitgades spilgtāko žanra kolektīvu pjedestāla. Vēl vairāk, savā 2011. gada labāko ierakstu kopsavilkumā vietnes "The Silent Ballet" veidotāji "palūguši" grupu "Pelican" paiet malā, dodot vietu "Russian Circles" un viņu "Empros". Ierakstu liela daļa kritiķu atzinuši par grupas līdzšinējās daiļrades virsotni, kurā "apkopots labākais no iepriekš paveiktā, reizē iezīmējot virzienu, kurā grupa dodas šobrīd" (Allmusic.com).

Russian Circles "Philos" koncerta video: http://vimeo.com/10312161

Resursi internetā:
www.bezrindas.lv
www.git.lv
www.russiancirclesband.com

Foto: Russian Circles. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV