Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

"Takas" muzikālajās vakariņās viesosies Levīti

EasyGet.lv, 07.02.2012. 12:00

Ceturtdien, 9. februārī, kafejnīca "Taka", Miera ielā 10, Rīgā, aicina uz muzikālajām vakariņām kopā ar grupu Levīti, informē kafejnīcas pārstāvji.
"Takas" muzikālajās vakariņās viesosies Levīti

Muzikālās vakariņas tika uzsāktas pagājušajā gadā, kad ar savu muzikālo un kulināro gaumi un izpildījumu priecēja dažādas radošas personas un apvienības. Līdz šim muzikālajās vakariņās viesojušies „Oranžās brīvdienas", Ilmārs Šlāpins, Laura Ziemele, Nora Rieksta, „Bērnu rīts" u.c. Šoreiz par vakara muzikālo noformējumu un maltīti, kas būšot vienkārša, mājīga un sātīga, rūpēsies grupa „Levīti".

Grupa „Levīti" radās kā Helēnas Kozlovas, ko pazīst kā grupas „Skumju Akmeņi" solisti, solo projekts. No 2002. g. Helēna un Aleksandrs Matvejuks (ex-„Облака") aktīvi mēģina un koncertē uz dažādām skatuvēm. 2004. g. duetam pievienojas basģitārists Sergejs Āboliņš (ex-„ Заведомо") un trio uzstājas ar darba nosaukumu «Pagaidām trīs». 2004. g. beigās grupu papildina saksofons un vijole. Grupas skanējums kļūst gluži vai mini-simfonisks. 2005. g. sākumā grupai pievienojas perkusionists, un projekts tiek nosaukts vārdā „Levīti", ko, kā vēsta leģenda, Helēna saņem sapnī.
Grupa spēlē autormūziku, kas tiek aranžēta. Mūzikā var saklausīt gan etno, gan bosanovu, folku un mazliet džeza. Grupa atskaņo instrumentālas kompozīcijas, kā arī dziesmas latviešu un „putnu" valodās. Dziesmās galvenais akcents likts uz Helēnas garīgi poētiskajiem tekstiem.

Jāpiebilst, ka grupas dalībnieki esot saldummīļi, tā kā galdā tikšot celta arī kāda kūka. Kafejnīcas viesi aicināti ieņemt vietu pie galda no plkst. 19.00.

Muzikālās vakariņas ir bezmaksas pasākums.

Vairāk informācijas par gaidāmajiem pasākumiem: www.pataku.wordpress.com un www.twitter.com/BarsTaka.

Foto: Levīti. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV