Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Skutelis dziesmas remiksā sadarbojas ar Oriole

EasyGet.lv, 08.02.2012. 14:03

Hip-hop mūziķis Skutelis sadarbībā ar pašmāju bītmeikeri un producentu Oriole (aka astral high) piedāvā dziesmas „Viss ir iespējams" remiksu, informē Juris Civilis un Arturs Skutelis.
Skutelis dziesmas remiksā sadarbojas ar Oriole

Oriole ir viens no aktīvākajiem un pazīstamākajiem pašmāju bītmeikeriem. 2011. gadā viņš izdeva albumus "The Mushroom Music Vol. 1″ un "The Mushroom Music Vol. 2″, kurus augsti novērtēja gan klausītāji, gan mūziķa kolēģi. Oriole ir arī viens no Latvijas bītmeikeru kolektīva "Dirty Deal Audio" biedriem.

Dziesma "Viss ir iespējams" (Oriole remikss):

Dziesmas oriģinālversija ir iekļauta Skuteļa albumā "Apziņas plūsma", kas tika izdots 2011. gada oktobrī un ir pieejams bezmaksas lejupielādei autora mājaslapā: http://www.skutelis.lv. Albums jau lejupielādēts vairāk nekā 9000 reizes.

Dziesmas "Viss ir iespējams" Oriole remiksa mp3 lejupielādēšana ir iespējama apmaiņas rezultātā – mainot mp3 pret tvītu: http://bit.ly/mainamies

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV