Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Skutelis piedāvā dziesmu no topošā albuma

EasyGet.lv, 17.10.2012. 20:48

Pašmāju hip hopa izpildītājs Skutelis iepazīstina ar topošo albumu "Siltums", klausītāju vērtējumam nododot dziesmu "Pēdējā".
Skutelis piedāvā dziesmu no topošā albuma

"Dziesmas teksts veidots kā iekšējs dialogs jautājumu – atbilžu formā. Tā ir pēdējā svešā saruna ar sevi, kad sevi uzrunā uz Jūs. Atbilžu rašanai nepieciešamās pārdomas rada siltumu – "Pēdējā" ir topošā albuma ievaddziesma," saka Skutelis.

"Pēdējā" ir pirmais singls no topošā albuma "Siltums". Teksts – Skutelis. Vokāls – Skutelis, Zane Pērkone un Lauma Bērza. Muzikālo pamatu veidoja ansis (Netīrās Cilpas / Dirty Deal Audio), bungas – Matīss Tazāns (The Big Bluff), producēja Skutelis. Ierakstu veica Skutelis studijā PKI un Skiv un Skutelis studijā Dynamic Records. Miksēja un māsterēja – Skutelis studijā PKI, Rīgā, 2012. gada oktobrī.

13. decembrī klubā Nabaklab notiks Skuteļa pēdējais un lielākais šā gada koncerts. Vakara gaitā sagaidāmi gan vairāki topošā albuma pirmatskaņojumi, gan vairāku dziesmu remiksētas un līdz šim nedzirdētā skanējumā izpildītas dziesmas, gan arī zināmākie un klausītāju iecienītākie skaņdarbi.

"Es nevēlos atkārtoties, nevēlos radīt mūziku, vadoties pēc mūsdienu tendencēm, nevēlos radīt mūziku, lai apmierinātu formāta pieprasījumu, nevēlos radīt mūziku, ievērojot skanējuma un skaņas apstrādes standartus. Es vēlos radīt jaunu skanējumu, lai radītu mūziku, kas vēl nav radīta. Tādā garā top mans jaunākais ieraksts," saka Skutelis. Albums "Siltums" dienas gaismu ieraudzīs 2013. gada pavasarī.

Dziesmas "Pēdējā" lejupielāde pieejama: http://www.skutelis.lv/pedeja/

Foto: Skutelis. Foto (c) Tenis Dimants

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV