Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

LMA Studentu klubā uzstāsies grupas „IndyGo" un „Marmori"

EasyGet.lv, 10.02.2012. 15:52

Piektdien, 17. februārī, plkst. 23:00 LMA Studentu klubā uzstāsies grupas ''IndyGo" un „Marmori". Par dejām rūpēsies sevi jau pierādījušās DJ meitenes Dubsisters, informē kluba pārstāve Indra Strode.
LMA Studentu klubā uzstāsies grupas „IndyGo" un „Marmori"

IndyGo ir 2002. gadā dibināta progresīvā roka grupa, kas izdevusi 2 diskus ("Indygo" un "Under Construction EP"), ieguvusi pašmāju festivālu atzinumus ar dažādiem apbalvojumiem. Grupa ieturējusi pauzi savā muzicēšanā no 2009. gada līdz aizgājušā gada beigām. Nu viņi ir atgriezušies uz skatuves ar jaunu singlu "Matchstick Men", neaizmirstot arī par vecajām labajām kompozīcijām.

Apvienība Marmori ir jauna melodiskā hardkora grupa, kas vēl nav paspējusi sevi pieteikt plašai publikai, taču ir muzikāli daudzsološi. Marmori izceļas ar savu plašo skanējumu un kompozīciju. Mūzika ir vairāk tendēta uz tehnisku izpildījumu, kuru papildina vokāls ar spēcīgām lirikām, cenšoties izvest savu klausītāju cauri dažādiem emociju kāpinājumiem un kritumiem.

Dubsisters ir pēdējā laika aktuālākais DJ projekts Latvijā, kuru pārstāv divas māsas. Lieliska iespēja 'izgaršot' dubstep skaņas gan esošajiem, gan topošajiem šī mūzikas žanra faniem.

Ieeja klubā no plkst. 22:00. Ieejas maksa: Ls 2,00, biļešu iepriekšpārdošana - www.bezrindas.lv.

Foto: IndyGo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV