Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Zemfira aprīlī koncertēs Rīgā

EasyGet.lv, 09.03.2012. 15:41

Krievijas dziedātāja Zemfira Rīgā koncertēs 24. aprīlī, uzstājoties „Arēnā „Rīga", informē kompānija Live Concerts.
Zemfira aprīlī koncertēs Rīgā

Rīgā gaidāmā šova pamatā būs dziesmas no visiem dziedātājas albumiem, ieskaitot pašu pirmo – „Zemfira", ar kuru viņa Krievijas šovbiznesā debitēja 1999. gadā.

Šobdrīd par gaismas koncepciju dziedātājas koncertos atbild pazīstamais Latvijas gaismu mākslinieks Normunds Bļasāns, kas ilgus gadus ir veidojis gaismas šovu grupai „Prāta Vētra" un piedalījies Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku majestātiskās gaisotnes tapšanā.

Pirms koncerta Rīgā dziedātāja ar jauno programmu uzstāsies Londonā, Parīzē un Helsinkos. Viņas koncertturnejas grafikā ir iekļautas arī Almati, Tbilisi un Baku.

Zemfira iepriekš ar koncertu Rīgā viesojās pirms četriem gadiem „Sapņu fabrikā". Koncerts notiks drīz pēc tam, kad klajā nāca viņas pēdējais albums „Spasibo" („Paldies"). Mūzikas kritiķis Artemijs Troickis uzskata, ka „Spasibo" ir dziesmu izpildītājas visjaudīgākais un viseklektiskākais albums no visiem, ko viņa ir ierakstījusi („Zemfira", „Prosti meņa moja ļubov" („Piedod mani, mana mīla"), „Četirnadcat nedeļ tišini" („Četrpadsmit nedēļas klusuma"), „Vendeta" ). Pašlaik Zemfira strādā pie jauna albuma.

Biļetes nopērkamas "Biļešu Servisa" kasēs un bilesuserviss.lv. Biļešu cena: ieejas biļetes (bez sēdvietas) no 16 Ls, sēdvietas – no 20 Ls, vietas VIP sektorā 100 Ls.

Rīgas koncertu organizē kompānija Live Concerts.

Vairāk informācijas: http://www.zemfira.ru

Foto: Zemfira. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV