Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Summer Sound Liepāja ar vērienīgu šovu uzstāsies Instrumenti

EasyGet.lv, 05.04.2012. 10:54

Mūzikas un izklaides festivālā Summer Sound Liepāja uzstāsies trīs Latvijas mūzikas ierakstu Gada Balvas ieguvušais indīpopa duets Instrumenti, kas pērn uzstājās pilnībā izpārdotās koncertzālēs Valmierā, Liepājā un Rīgā. Viņus iesildīs popularitāti strauji gūstošie The WOW, informē festivāla pārstāvis Kristofers Knesis.
Summer Sound Liepāja ar vērienīgu šovu uzstāsies Instrumenti

Instrumenti Summer Sound Liepāja apmeklētājiem sola neaizmirstamu brīvdabas šovu, kas balstīts uz emocionāli piesātināto audiovizuālo TRU koncertu sēriju, ar ko Instrumenti viesojās arī Liepājas Olimpiskajā centrā. Pavisam nesen Instrumenti debijas albums Tru ieguvis Zelta diska statusu un drīzumā plāno izdot sava pagājušā gada nogalē notikušā Arēna Rīga koncerta ierakstu DVD.

Instrumenti, kas uz festivāla skatuves kāps piektdien, 6. jūlijā, veido īpašu programmu, lai no jauna pārsteigtu liepājniekus un Liepājas viesus.

Pirms grupas Instrumenti uzstāsies elektro-pop grupa The WOW, kura Liepājas publikai jau ir pazīstama, jo pagājušā gada nogalē The WOW iesildīja instrumentus viņu TRU tūres ietvaros koncertos. The WOW Vecgada vakarā iesildīja arī kanādiešu grupu Austra.

Festivāls Summer Sound Liepāja notiks otro gadu, un arī šogad uz vairāk nekā piecām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm kāps vairāk nekā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju – arī šogad pludmalē darbosies Shark deju telts.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. Summer Sound Liepāja 2012 vārti šovasar vērsies 6. jūlijā piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam.

Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālām, ievērojami pieaugs mākslinieku skaits, kā arī biļešu cena.

Foto: Indīpopa duets Instrumenti. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV