Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

LMA Studentu klubā Melnā piektdiena kopā ar „PND" un „Rīta Stieni"

EasyGet.lv, 05.04.2012. 14:04

Piektdien, 13. aprīlī, LMA Studentu klubā Melnās piektdienas koncertā uzstāsies grupas „PND" un „Rīta Stienis", informē kluba pārstāve Indra Strode.
LMA Studentu klubā Melnā piektdiena kopā ar „PND" un „Rīta Stieni"

Latvijas pankgrupas „PND" aizsākumi meklējami 1998. gadā, sanākot kopā četriem „punkeriem". Tā kā lielas muzikālās pieredzes grupas dalībniekiem nebija (puslīdz spēlēt ir mācējis vienīgi bundzinieks), nekas cits kā tikai ideja "PND" nebija. Tolaik "PND" bija blice nevis muzikālā ziņā, bet gan kā čomi. Laikam un grupas sastāvam mainoties, tās dalībnieki ir ne tikai apguvuši spēlēt prasmi, bet arī ieguvuši popularitāti, piedaloties dažādos Latvijas festivālos, kā, piemēram, „Zvērā", „Fonofest" , „Sinepes un Medus", (tajā iegūta balva par labāko skatuves tēlu). Pie PND mūzikas ir izaugušas vairākas panku paaudzes un grupa joprojām piesaista jaunus klausītājus.

Apvienība „Rīta Stienis" sanāca kopā tikai četras dienas pirms sava pirmā koncerta. Tās dalībnieku sastāvā ir apvienojušies mūziķi no tādām, jau pazīstamām un iecienītām, grupām kā „IndyGo", „Oranžās Brīvdienas", „VIPP Basbočka", „1. Sērija". Īsā laika periodā tika radīti pirmie skaņdarbi (Pirmā dziesma, Otrā dziesma u.c.) klasiska pankroka garā ar visiem saprotamiem piedziedājumiem un izsaucieniem, izbļāvieniem un izgājieniem.

Visa vakara garumā par mūziku rūpēsies DJ Kristaps.

Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums plkst. 23:00.

Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls.

Foto: Pankgrupa „PND". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV