Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

“Panku odas tirgū”- koncerts Kultūras telpā 371

Easyget.lv, 04.12.2013. 12:05

Piektdien, 6. decembrī, plkst 21.00 Kultūras telpa/ēdinātava 371 piedāvā līdz šim skaļāko pasākumu, pulcējot tādas grupas kā Latvijas punk rock apvienība “PND”, sport- punk orķestris “Rīta stienis” un, kā paši dēvē savu daiļradi, mūzika, kam bail piemeklēt žanru, ko pārstāv “Pieczvaigžņu šķūnis”.
“Panku odas tirgū”- koncerts Kultūras telpā 371

Visilgākspēlējošās Latvijas punk rock apvienības PND (Punks Not Dead) sākums ir 1998. gads, kad radās ideja un bija entuziasti, kas gatavi parakstīties zem šīs idejas. Līdz šim laikam grupa savākusi lielu atbalstītāju loku, savā skanējumā mainījusies, pilnveidojusies un kļuvusi nopietnāka. Populārākie darbi “Ei Tu skaistā meitene”, “Māt, es miršu savādāk” u.c komentārus neprasa un ir ierakstījušies Latvijas punk rock bibliotēkā.

Rīta stienis - pasaules pirmais sport-punk orķestris pārsteidz ar krāsainiem tērpiem, jokiem un absolūti brīvo izpausmi uz skatuves un mūzikā, grupas savdabīgais sastāvs un skanējums “paņem” skatītājus līdzi skaļā eiforijā.

Pieczvaigžņu šķūnis - “mūzika, kam bail piemeklēt žanru”, kopā sanākuši 2011. gadā, sevi parāda šokējoši šarmanti. Drosmīgi apvienotie mūzikas virzieni pārsteidz ar kvalitatīvu unisonu labākajās “smagās artilērijas” tradīcijās.

Par tirgus raibās sabiedrības vienu no sastāvdaļām no augusta beigām kļuvusi Kultūras telpa/ēdinātava 371 (Rīgas Centrāltirgus 3k-6). Dienas laikā tā piedāvā atlelpu un lielisku maltīti, baudot tirgus rosību aiz loga, ēdinātavas koncepcija ir izmantot uz vietas tirgū nopirktos, Latvijā audzētos, produktus - pasniegt neierastās garšas kombinācijās un ēdiena izpausmēs. Taču, kad satumst un tirgus karnevāls ir beidzies, “371” transformējas par platformu mūzikas, mākslas un radošas darbības izpausmēm. Savas atrašanās vietas un unikālās iespēju elastības dēļ šiet ir iespēja izpausties kā teātriem un māklas izstādēm, tā jaunām un sevi pietiekušām Latvijas un pasaules mūzikas apvienībām, mūziķiem, DJ un eksperimentālajiem projektiem.

“Būs troksnis, būs svelme, būs alus, būs meitenes un būs skaļi!” par piektdien gaidāmo punk/rock/orchestra mūzikas pasākumu saka šīs daiļrades zinātāji un cienītāji…

Ieeja 3.00 Ls, ar Facebook share 2.00 Ls: https://www.facebook.com/events/648784848475658/

Foto: Kultūras telpa/ēdinātava 371. Foto (c) Pēteris Brīniņš

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV