Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Nabaklab" koncertēs „Soundarcade", „Junius" un „Wolves like us"

EasyGet.lv, 12.04.2012. 08:57

Sestdien, 14. aprīlī, klubā "Nabaklab" notiks starptautisks smagās mūzikas koncerts. Uz skatuves kāps norvēģi „Wolves like us", „Junius" no ASV un pašmāju „Soundarcade", informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
"Nabaklab" koncertēs „Soundarcade", „Junius" un „Wolves like us"

„Wolves like us" var uzskatīt par jaunu apvienību Norvēģijas sludge/post-metal mūzikas skatuvē, taču vairāki grupas dalībnieki pirms tam spēlējuši tādās atpazīstamās grupās kā „Amulet" un „Infidels forever" un apvienības 2011. gadā iznākušais albums „Late love" guvis atzinību daudzos rokmūzikas idevumos.
http://www.youtube.com/watch?v=HnzeIGYj2WM

Šoreiz „Wolves like us" dodas koncerttūrē kopā ar Bostonā dibināto apvienību „Junius", kuri aktīvi spēlē kopš 2003. gada un par savu lielāko muzikālo ietekmi atzīst grupu „Hum". Lai arī „Junius" spēlē daudz „kosmiskāku" postroku, ar „Wolves like us" viņus vieno kopīga ierakstu izdevniecība.
http://www.youtube.com/watch?v=xMaEoNo3h9U

„Soundarcade" nesen izdevuši savu trešo albumu „Moving the great hadron" un kopā ar minētajām grupām uzstāsies arī Tallinā, kur dienu iepriekš notiks smagās mūzikas festivāls „Electric storm", piedaloties arī „Russian circles" un daudziem citiem.

Klubs "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, koncerta sākums plkst. 21:00.

Papildu informācija:
www.nabaklab.lv
www.myspace.com/wolveslikeusss
www.myspace.com/junius

Foto: Apvienība „Junius". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV