Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Red Hot Chili Peppers kaverē Deividu Boviju, Ramones un Beach Boys

EasyGet.lv, 20.04.2012. 10:47 | komentāri (1)

Red Hot Chili Peppers, svinot uzņemšanu Rokenrola slavas zālē Klīvlendā, Ohaijo pagājušajā nedēļā, laiduši klajā kaverversiju minialbumu.
Red Hot Chili Peppers kaverē Deividu Boviju, Ramones un Beach Boys

EP ietvertas sešas dziesmas, kuru oriģinālversijas pieder Rokenrola slavas zālē uzņemtiem mūziķiem. Red Hot Chili Papers ķērušies klāt Ramones dziesmai 'Havana Affair', Igija Popa un The Stooges 'Search and Destroy', Nīla Janga 'Everybody Knows This Is Nowhere', Devida Bovija 'Suffragette City', The Beach Boys 'I Get Around' un Dion and the Belmonts 'A Teenager In Love', vēsta Rolling Stone.

Vairums dziesmu bija pieejamas jau agrāk, bet tikai viena no tām - digitāli. Grupa versiju par 'Everybody Knows This Is Nowhere' ierakstīja koncerttūres laikā.

Atgādinām, ka mēneša sākumā Red Hot Chili Peppers oficiālajā mājaslapā Redhotchillipeppers.com ļāva bez maksas lejuplādēt koncertieralsta EP, kas tika ierakstīts 2011. gadā Eiropas tūres laikā. Šajā EP iekļauti grupas agrīnie singli 'Give It Away' un 'If You Have To Ask', 'Dani California' un nesenākie 'Look Around' un 'Monarchy Of Roses'.

Foto: Red Hot Chili Peppers. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV