Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Fanu reiss uz Red Hot Chili Peppers koncertu Tallinā

EasyGet.lv, 09.12.2011. 12:18

2012. gada 30. jūlijā Tallinā uzstāsies rokgrupa Red Hot Chili Peppers. To apmeklēt no Rīgas iespējams aizraujošajā izklaides pasākumā – braucienā „Fanu reiss", informē Aivars Līpenītis. Pieteikties iespējams jau tagad.
Fanu reiss uz Red Hot Chili Peppers koncertu Tallinā

„Fanu reiss", kas izklaides pasākuma veidā, izmantojot speciālus autobusus, ātrkuģi un prāmi, līdz šim devies uz tādiem koncertiem un festivāliem kā U2 un Bon Jovi Somijā, Roskildes festivāls Dānijā, Lady Gaga, AC/DC Polijā, 30 Seconds to Mars, Madonna Tallinā u.c., 2012. gada 30. jūlijā apmeklēs Tallinas Dziesmu svētku estrādē paredzēto Red Hot Chili Peppers koncertu.

„Fanu reisā" ceļā dalībniekiem tiek piedāvāta izklaide pašmāju mūziķu izpildījumā – priekšnesumi, stāsti par mūziķi vai pasākumu, kas tiek apmeklēts, konkursi, kopīga dziedāšana. Līdz šim „Fanu reisu" vadījuši šādi latviešu mūziķi un mūzikas pazinēji – Kaža, Andris Kivičs, Aigars Runčis, Elīna Fūrmane (DJ Ella), Sovvaļnīks, Valters Frīdenbergs, Ufo, Uldis Rudaks, Mārtiņš Gailītis un Reinis Straume (grupa „Double Faced Eels") un citi.

Informācija un pieteikšanās – Fanureiss.lv, kā arī rakstot uz fans@fanureiss.lv. Vietu skaits ierobežots. Tikai līdz 2011. gada beigām „Fanu reisa" cena – 29,5 Ls. „Fanu reisu" organizē aģentūra „magicFIB".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV