Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīgā atgriežas Korn

EasyGet.lv, 08.05.2012. 10:32

31. augustā turnejas „Path Of Totality" ietvaros ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs hallē „Arēna Rīga" viesosies grupa Korn, vēsta informācija koncertaģentūras Makroconcert Latvija mājaslapā. Biļešu tirdzniecība uz šo koncertu sāksies 15. maijā „Biļešu Servisa" tīklā.
Rīgā atgriežas Korn

Ņūmetāla pamatlicēji Korn pārdevuši vairāk kā 35 miljonus albumu kopiju, sešas reizes nominēti Grammy balvai un divreiz to saņēmuši, trīs reizes kļuvuši par MTV balvas laureātiem, kā arī ieguvuši virkni citu apbalvojumu un titulu.

Grupa izveidota 1993.gadā Kalifornijā, un šobrīd tajā darbojas vokālisti Džonatans Deiviss (Jonathan Davis) un Džeimss „Mankijs" Šafers (James "Munky" Shaffer), ģitārists Redžinalds „Fīldijs" Arvizu (Reginald "Fieldy" Arvizu) un bundzinieks Rejs Luzjērs (Ray Luzier).

Jau pēc debijas albuma izdošanas Korn sasniedza galvu reibinošu popularitāti, un nākamie albumi, it īpaši „Follow the Leader" (1998) un Issues (1999) to vēl vairāk nostiprināja, nodrošinot grupai pirmās vietas ne tikai ASV, bet arī Lielbritānijas un Austrālijas hitparādēs. Arī jaunajā tūkstošgadē Korn turpināja savu uzvaras gājienu, izdodot vēl vairākus veiksmīgus albumus.

Grupas jaunākais, pēc skaita desmitais albums ar nosaukumu „The Path of Totality" iznācis 2011.gada nogalē. Vienmēr būdami novatori, arī šoreiz Korn turpinājuši iet eksperimentu ceļu un paplašinājuši skanējumu elektroniskās mūzikas un dabstepa virzienā, sadarbojoties ar tādiem aktuāliem šī žanra producentiem kā Skrillex, 12th Planet, Kill the Noise, Excision, Flinch, Downlink, Feed Me un citiem. Un tomēr grupas būtība nav mainījusies. „Mēs joprojām esam Korn! Mūsu jaunais albums ir nākotnes metāls!" paziņojis Džons Deiviss.

Šobrīd grupa devusies plašā pasaules koncertturnejā, kuras Eiropas daļa sākusies 12.martā Parīzē un noslēgsies 31.augustā Rīgā. Līdz šim vienīgajā grupas viesošanās reizē Latvijā pirms četriem gadiem koncerts bija pilnībā izpārdots. „The Path of Totality" turnejas koncertos izskanēs daudz jauna materiāla, tomēr uzticīgākajiem „Korn" faniem par prieku tiks spēlētas arī kompozīcijas no iepriekš izdotajiem albumiem, ieskaitot tādus grāvējus kā „Freak On A Leash", „Falling Away from Me", „Shoots and Ladders", „Got the Life", „Blind", un citas.

Biļetes uz koncertu būs iespējams iegādāties no 15.maija „Biļešu Serviss" un „Reklamarket" kasēs, kā arī „Narvesen" tirdzniecības vietās, „Statoil" degvielas uzpildes stacijās un „Latvijas Pasta" nodaļās.

Foto: Korn. Foto (c) flickr.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV