Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Korn koncertu Rīgā iesildīs Trendkill Method

EasyGet.lv, 30.08.2012. 12:23

Piektdien, 31. augustā, hallē „Arēna Rīga" uz skatuves kāps ASV grupa Korn, lai prezentētu savu jaunāko albumu "The Path Of Totality". Tā būs grupas vienīgā uzstāšanās Baltijas valstīs.
Korn koncertu Rīgā iesildīs Trendkill Method

Korn ar koncertu Rīgā noslēgs savu Eiropas turneju un dosies tālāk uz Indiju, kur viesosies Deli, Mumbajā un Bengalūrā. Iepriekš notikušo koncertu apmeklētāji vēsta, ka Korn uzstāšanos sāk ar vairākām dziesmām no pirmajiem diviem albumiem, turpina ar nelielu ieskatu jaunākajā muzikālajā materiālā, līdz atkal atgriežas pie fanu iecienītās klasikas. Paredzams, ka arī Rīgā dziesmu saraksts būs līdzīgs. Īpašu skanējumu koncertam piešķirs grupas Mudvayne meistarīgā basģitārista Raiena Martinī klātbūtne, kas, kā zināms, šīs turnejas laikā aizvieto ģimenes apstākļu dēļ Amerikā palikušo Korn dalībnieku Redžinaldu Arvizu jeb Fīldiju.

Par iesildītājiem Rīgas koncertā Korn menedžments izvēlējies Latvijas grupu Trendkill Method, kuras muzikālais stils tiek raksturots kā melodic death metal, post-thrash un modern metal. Trendkill Method ir viena no vecākajām Latvijas metālmūzikas grupām, tā dibināta 1997.gadā ar sākotnējo nosaukumu Gust of Anger. Līdz šim Trendkill Method jau iesildījuši tādas grupas kā The Black Dahlia Murder (ASV), Maroon (Vācija), Cradle Of Filth (Lielbritānija), The Exploited (Lielbritānija), Tiamat (Zviedrija), Cannibal Corpse (ASV) un citas.

Korn Rīgā ieradīsies jau ceturtdien, lai atpūstos un sagatavotos pēdējam Eiropas turnejas koncertam.

Biļetes uz grupas Korn koncertu vēl iespējams iegādāties visās „Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās.

Foto: Korn. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV