Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Rokkafejnīcā Rīgā koncertēs The WOW

EasyGet.lv, 09.05.2012. 22:30

11. maijā grupa Latvijas 1.Rokkafejnīcā Reiterna namā viesosies The WOW, informē kluba pārstāvji.
Rokkafejnīcā Rīgā koncertēs The WOW

The WOW sevi kā komandu Latvijas popkultūrā pieteica 2010. gada pavasarī, sniedzot koncertus dažādās Latvijas pilsētās un uzstājoties vairākos vasaras festivālos. Apvienība ir iesildījusi duetu "Instrumenti" debijas albuma "Tru" koncerttūrē, kā arī kanādiešu dziedātāju Austru, kas Latvijā viesojās pagājušā gada Vecgada vakarā.

Elektropopa spēlētāju "The WoW" sastāvā apvienojušies profesionāli mūziķi ar daudzu gadu muzikālo un skatuves pieredzi. Paši grupas dalībnieki stāsta, ka The WOW unikālo skanējumu veido Uģa grūvi, Valtera eksperimenti, Jāņa fanks un Maijas ekspresīvais un reizē maigais vokāls.

Grupa nesen laida klajā savu otro singlu "Say it", taču šobrīd jau aktīvi strādā pie jaunām dziesmām un maija beigās plāno izdot nākamo singlu. Jau šo piektdien Rokkafejnīcas viesiem būs iespēja dzirdēt un novērtēt divas jaunas dziesmas.

Pēcballīte garantēta ar DJ Zane Stocka [TO].

Koncerta sākums Latvijas 1.Rokkafejnīcā, Vecrīga, Mārstaļu iela 2/4, plkst. 23.00. Ieejas maksa 2Ls, uzrādot ISIC karti, - 1Ls.

Papildu informācija: www.thewow.lv un www.facebook.com/thewowmusic

Foto: Grupa The WOW. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV