Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dziesmai "Only You" aprit 30 gadi

EasyGet.lv, 21.05.2012. 16:16

1982. gadā britu duets Yazoo izlaida savu pirmo singlu "Only You", ko tika sarakstījis dziesmu autors Vinss Klārks (Vince Clarke) un sākotnēji piedāvājis grupai Depeche Mode. Grupa no šīs dziesmas atteicās, taču duetam Yazoo tā atnesa pasaules slavu.
Dziesmai "Only You" aprit 30 gadi

Dueta vokāliste Alisona Mojete (Alison Moyet) apgalvo, ka vēl šodien atceras, cik nervoza un satraukta jutusies pirms dziesmas atskaņošanas. "Only You" ir singls, kas visu pasauli iepazīstinājis ar Alis ones balsi, iekarojis Lielbritānijas mūzikas topus un nu jau gadiem uzskatāms par vienu no pasaules hītiem. Vēlāk dziesmu "Only You" iedziedājuši tādi mākslinieki kā Enrique Iglesias, Rita Coolidge, Jason Donovan un citi.

1. jūlijā Dzintaru koncertzālē arī Latvijas mūzikas cienītājiem pirmo reizi tiks sniegta iespēja dzirdēt britu popmūzikas dziedātājas Alisones Mojetes izpildīto singlu "Only You", kā arī citas dziesmas no viņas repertuāra. Māksliniece Jūrmalā uzstāsies festivāla Live Fest ietvaros, kas norisināsies no 30. jūnija līdz 1. jūlijam.

Foto: Dueta Yazoo vokāliste Alisona Mojete. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV