Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Bārā „I Love You" uzstāsies „Eskimo" un „ZRYA"

EasyGet.lv, 31.05.2012. 10:59

Nākamajā „ILY Sessions" koncertā sestdien, 2. jūnijā, Vecrīgas bārā „I Love You" spēlēs divas pašmāju grupas „Eskimo" un „ZRYA", informē Dace Volfa.
Bārā „I Love You" uzstāsies „Eskimo" un „ZRYA"

Projekts „Eskimo" tika izveidots 2010. gadā, kad četri mūziķi no Rīgas nolēma apvienot atšķirīgo muzikālo pieredzi, lai radītu kaut ko savā darbībā iepriekš nebijušu - „indie electro pop" stilā ieturētu mūziku.

Pērn „Eskimo" ierakstīja muzikālo materiālu savam pirmajam EP, kas šogad tiks laists klajā. Šovasar grupa uzstāsies nozīmīgākajos mūzikas festivālos Latvijā – „Positivus '12", „Summer Sound", „Laba daba" u.c.

„ZRYA" ir Ksenija Zaķe (Tribes Of The City) un Gatis Zaķis (The Mundane). Dueta trešais dalībnieks ir Reinis Sējāns (Instrumenti), kurš kā bundzinieks papildina grupu koncertos. Līdz šim „ZRYA" ir dzirdēti „Piena festivālā '10" un „Positivus '11".

Šoreiz koncerts sāksies agrāk – plkst. 21:00. Ieeja - bez maksas.

Bārs „I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV