Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Uldis Marhilevičs un draugi aicina uz satikšanos mūzikā

EasyGet.lv, 20.06.2012. 14:16

30. jūnijā plkst. 18:00 Mārcienas muižā notiks Latvijas talantu vasaras projekta „Satikšanās mūzikā" noslēguma koncerts, kurā piedalīsies populāri solisti, un talantīgākie Latvijas jaunie izpildītāji, informē Sandis Mohovikovs.
Uldis Marhilevičs un draugi aicina uz satikšanos mūzikā

Satikšanās gaidāma koncertprogrammā „Marhils un draugi", kurā galvenokārt skanēs komponista Ulda Marhileviča dziesmas, tās izpildīs īpašie viesi Zigfrīds Muktupāvels, Antra Stafecka, Veronika Plotņikova, Ginta Krievkalna, Ivo Fomins kā arī talantīgi bērni un jaunieši no visas Latvijas, koncertā uz skatuves kāps vairāk kā 50 izpildītāji no Rīgas, Liepājas, Rēzeknes, Madonas, Kuldīgas, Jelgavas un daudzām citām Latvijas pilsētām.

Koncertā gaidāmi īpaši muzikāli pārsteigumi un pat pirmatskaņojumi, kas aizkustinās ikvienu. Koncerta radošā darba grupa režisoru, horeogrāfu un vokālo pedagogu sastāvā strādā Edgara Kramiņa vadībā.

Skanējums dzīvajā izpildījumā tiks nodrošināts ar grupas Remix piedalīšanos, pie klavierēm būs pats komponists Uldis Marhilevičs.

Dziesmas, sirsnība un prieks būs visa koncerta garumā, pateicoties daudzveidīgajam mākslinieku sastāvam tas paredzēts ikviena muzikālajai gaumei.

Biļetes 3 Ls iepriekšpārdošanā „Biļešu paradīzes" kasēs un 4 Ls pasākuma dienā Mārcienas muižā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV