Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Deniss Paškevičs koncertēs Igaunijā

EasyGet.lv, 03.07.2012. 16:22

Džeza mūziķis, saksofonists, producents un pedagogs Deniss Paškevičs šodien, 3. jūlijā, devās uz Igauniju, lai sniegtu koncertus kopā ar Aivar Vassiljev Trio (EST), Bob Ferrel (ASV) un Vinnie Cutro (ASV) programmā „ Aivar Vassiljev Trio feat. New York Horns", informē mūziķa pārstāvis Valters Mucenieks.

„Ar Aivaru mēs līdz šim esam sadarbojušies daudzos mūzikas projektos vairāku gadu garumā. Spēlējot „Aivar Vassiljev Trio feat. New York Horns" projektā ir gods dalīt skatuvi ar tāda mēroga jazz mūzikas leģendām kā Bob Ferrel un Vinnie Cutro, kuru vārdi ierakstīti pasaules mūzikas vēsturē, kā arī satikt manus kolēģus no Igaunijas mūzikas vides.", par gaidāmo tūri saka Deniss Paškevičs.

Pēc vairāku koncertu sērijas mūziķi sāks darbu ierakstu studijā, lai jau nākamā gada sākumā varētu izdot albumu ar nosaukumu „More For More".

Projekta „Aivar Vassiljev Trio feat. New York Horns" mūziķu sastāvs: Mart Soo – ģitāra (EST), Taivo Sillar – bass (EST), Aivar Vassiljev - bungas (EST), Vinnie Cutro – trompete (ASV), Bob Ferrel – trombons (ASV), Deniss Paškevičs (LV).

Deniss Paškevičs ir pazīstams saksofonists un flautists, producents un skolotājs mūsdienu improvizācijas un jazz muzikā. Savos muzikas pamatos ir izglītots gan akadēmiskās muzikas, gan musdienu ritmiskās muzikas virzienos . Daudz iedvesmojies un smēlies idejas tieši leģendārā saksofonista un komponsta Džona Koltreina (John Coltrane) daiļradē. 2009. gadā franču mūzikas instrumentu izgatavotajs "Marca Reeds" izvēlējās Denisu par oficialo firmas vēstnesi. Studējis Latvijā un Igaunijā, kā arī piedalījies dažādās meistarklasēs Eiropā kopā ar "Hall of Fame" mūziķiem. Deniss ir piedalījies vairak nekā 20 albumu ierakstīšanā.

Aivar Vassiljev Trio feat. New Your Horns Igaunijas koncerttūre notiek sadarbībā ar ASV vēstniecību Igaunijā un Denisa Paškeviča projektu atbalstītājiem – „Lux Express Group" pārstāvniecību Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV