Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Deniss Pashkevich Quartet “Resonance” aicina uz koncertu Autrumu robežā

Easyget.lv, 07.11.2013. 10:17

Ceturtdien, 7. novembrī, plkst. 19:00 ar koncertu teātra klubā “Austrumu robeža” uzstāsies Deniss Pashkevich Quartet “Resonance”.

Jaunizveidotais Deniss Pashkevich Quartet “Resonance” ir projekts, kurā apvienojušies četri Baltijas valstīs pazīstami džeza mūziķi – saksofonists Deniss Paškevičs, pianists Madars Kalniņš, kontrabasists Andris Grunte un bundzinieks Artis Orubs – lai kopā izpildītu Denisa Paškeviča oriģinālkompozīcijas un tradicionālas džeza kompozīcijas modern jazz, hard bop, nu jazz mūzikas virzienos.

Deniss Paškevičs ir saksofonists, flautists, komponists, producents un skolotājs mūsdienu improvizācijas un jazz mūzikā, izglītots gan akadēmiskās mūzikas, gan mūsdienu ritmiskās mūzikas virzienos. Daudz iedvesmojies un smēlies idejas leģendārā saksofonista un komponsta Džona Koltreina daiļradē, kas jūtama arī Deniss Pashkevich Quartet koncertos.

Deniss Paškevičs šogad svin muzikālās karjeras 20 gadu jubileju. Šo gadu laikā viņš ir kļuvis par trīs lielu kompāniju – Marca Reeds (Francija), Theo Wanne (ASV) un P. Mauriat (Francija) – oficiālo mākslinieku, piedalījies vairāk nekā 20 albumu ierakstos, no kuriem viens no pēdējiem un nozīmīgākajiem ir Latvijas un Dānijas džeza mūziķu projekta Frank/Pashkevich Quartet Dānijā izdotais albums “Outlook” (Gateway Music, 2012.), kā arī piedalījies daudzos koncertos un tūrēs.

Deniss Pashkevich Quartet mūziķi ir ilggadēji skatuves partneri. Artis Orubs ir bundzinieks tādos Denisa Paškeviča projektos kā DP trio, Funk Therapy, Frank/Pashkevich Quartet, Andris Grunte iepriekš spēlējis kopā ar Denisu Riga Groove Acoustic sastāvā un Madars Kalniņš piedalījies tādos projektos kā Riga Groove Electro, Riga Groove Acoustic, Balticness, Colors of Brain.

Koncerta biļetes pieejamas “Biļešu Paradīze” kasēs, kā arī bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV