Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„Karmafree" izdod savu jaunu dziesmu un video

EasyGet.lv, 25.07.2012. 11:36

Latvijas cilpmašīnu meistari grupa „Karmafree" ir ierakstījuši jaunu dziesmu „Heavenly" un prezentē to kopā ar video klipu, informē mūziķi.
„Karmafree" izdod savu jaunu dziesmu un video

„Karmafree" Latvijas mūzikā ir manīti gan ar veiksmīgo kaverversiju „Labvēlīga Tipa" dziesmai „Lodziņš", gan ar dziesmu „Make Love", kā arī ar savu interesanto muzicēšanas veidu, koncerta laikā ierakstot „dzīvās" cilpas, tādā veidā izveidojot skaņdarbu pa vienai frāzei. Šobrīd „Karmafree" ir pabeiguši darbu pie jaunā singla „Heavenly" un piedāvā to kopā ar video klipu.

Atšķirībā no citām Karmafree dziesmām, „Heavenly" nav ielikta radio formāta rāmjos, grupas dalībnieki Māra un Dmitrijs ir ne tikai šīs dziesmas autori un izpildītāji, bet paši arī veidojuši skaņas ierakstu, kā arī filmējuši video. Materiālu apstrādāt palīdzēja grupas draugi- Jevgenijs Glazers (video apstrāde) un Sergejs Laletins (skaņas apstrāde).

Dziesma „Heavenly" ir filosofiska apcere par mirkļa burvību- izbaudot un novērtējot katru dzīves mirkli, mēs ikviens spējam sajusties debešķīgi.

Mūzikas autori: Māra Dombrovska un Dmitrijs Lisenko

Teksta autore: Māra Dombrovska

Dziesmas ieraksts: Karmafree

Skaņas apstrāde: Sergejs Laletins

Video filmēja: Karmafree

Video apstrāde: Jevgenijs Glazers

Dziesmu var lejupielādēt šeit: http://karmafree.bandcamp.com/track/heavenly

Foto: Grupa Karmafree. Foto (c) Sandra Pūga

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV