Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Noskaties Karmafree video dziesmai „Invisible”!

Easyget.lv, 22.11.2013. 10:30

Lielbritānijas neatkarīgā mūzikas izdevniecības „Live And Dangerous” paspārnē dienas gaismu ieraudzījis pašmāju alternatīvās mūzikas grupas Karmafree singls „Invisible”, kam tapis arī videoklips, ko mūziķi atzīst par vērienīgāko grupas pastāvēšanas vēsturē.
Noskaties Karmafree video dziesmai „Invisible”!

„Invisible” ir multi singls, kurā ietverta gan oriģinālā dziesmas versija, gan arī dubstep remikss, kuru veidojuši Anglijas latviešu apvienība „Earabuse”. Līdz ar singlu tiek izdots arī video klips, kas tapis studijā „Violet Heads”.

„Šis mums vēl ir nebijis notikums,” stāsta grupas vokāliste Māra Lisenko. ”Jo mūsu dziesmu ne tikai ir atzinuši un izdevuši angļi, bet arī pirmo reizi mūsu dziesmai ir izveidots remikss, kā arī izveidots darba ziņā visapjomīgākais videoklips. Mēs esam ļoti gandarīti par paveikto!”

„„Invisible” arī skanējuma ziņā ir pilnīgi kas jauns grupas darbībā,” piebilst basģitārists Dmitrijs Lisenko. „Skanējums ir apjomīgāks, daudzkrāsaināks un drosmīgāks. Gan ierakstā, gan videoklipa filmēšanā mēs pieaicinājām viesmākslinieku - ģitāristu Armandu Dunajevski.”

Foto: Karmafree. Foto (c) Aleksandr Petunov

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV