Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Lielākais Lietuvas mūzikas festivāls - nedēļas nogalē

EasyGet.lv, 31.07.2012. 15:51

Viens no lielākajiem festivāliem Lietuvā "Galapagai/ Rock Nights" norisināsies jau šajā nedēļas nogalē Zarasai salā, tikai 3 km attālumā no Latvijas un Lietuvas robežas. Tas ilgs divas dienas un divas naktis.
Lielākais Lietuvas mūzikas festivāls - nedēļas nogalē

Festivālā uzstāsies pasaulē pazīstamas grupas, piemēram, elektroniskās mūzikas grandi "Chase & Status" no Lielbritānijas, kā arī Vācijas industriālā metāla grupa "Oomph!".

"Mēs jau esam sākuši būvēt četras festivāla skatuves. Vēl gan daudz darba jāpaveic šajā darba nedēļā, bet mēs sagaidām labi izdevušos nedēļas nogali. Ikviens ir laipni aicināts," saka festivāla producents Aļģirds Barniskis-Bleka.

"Oomph!" ierodas Lietuvā uzreiz pēc snieguma lielā metāla festivāla "Wacken Open Air" Vācijā. Bet "Chase & Status" ceļo uz Zarasai uzreiz pēc šova Ibizas salā. Speciāli "Chase & Status" performancei uz salas tiks būvēts milzīgs LED ekrāns.

"Bez 40 grupām, kas uzstāsies festivālā, būs liels daudzums izklaides atrakciju un ūdens sporta izklaides," A.Barniskis-Bleka iepazīstina ar festivāla programmu. Šogad festivālā piedalīsies vairākas Latvijas grupas: "Dzelzs Vilks", kuri ieguva balvu par labāko rokmūzikas albumu Latvijā, un jau otro reizi šajā festivālā uzstāsies "Laime Pilnīga", latviešu Death'n'Roll karognesēji "Sanctimony" un daudzsološie "The Factor", kas pēc festivāla apmeklētāju lūguma atgriezīsies otro gadu pēc kārtas. Pirmo reizi "Rock Nights" notika 2003. gadā. Arvien vairāk dalībnieku un grupu no visas pasaules apliecina, ka roks nav miris, ka lietuvieši un pārējie Baltieši mīl to.

Vairāk informācijas www.galapagai.lt / lv

Biļetes iegādājamas: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/visi./?concert=108262. Festivāls piedāvā bezmaksas kompingu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV