Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Coldplay" koncertā Varšavā viesosies „Marina and the Diamonds"

EasyGet.lv, 20.08.2012. 16:10

Pasākums ceļā „Fanu reiss" populāru mūziķu pavadībā 19. septembrī apmeklēs grupas „Coldplay" turnejas koncertšovu Varšavā, kur īpašie viesi būs velsiešu grupa „Marina and the Diamonds", informē Aivars Līpenītis.

Savas pasaules turnejas ietvaros „Coldplay" viesosies Polijas galvaspilsētā Varšavā, kur nacionālajā stadionā sniegs koncertu, tajā ietverot dziesmas no jaunākā albuma „Mylo Xyloto", kā kopdarbs ar Rihanna – „Princess of China" un visas pasaules mūzikas aptauju virsotnes iekarojusī „Paradise", un savas labākās agrākās dziesmas. Turneja sākās 2011. gada decembrī Lielbritānijā ar dažās stundās izpārdotiem šoviem, kā arī Apvienotajos Arābu Emirātos, un šogad šovi vērojami Ziemeļamerikā, Eiropā un Austrālijā.

„Coldplay" turnejas koncertus visā pasaulē atklājuši tādi mūziķi kā Emeli Sande, Rita Ora, Fedde le Grand un citi. „Marina and the Diamonds", kas Latvijā vairāk zināma ar skaņdarbiem „I am not a robot", „Primadonna" un „Hollywood", Varšavā būs īpašie „Colplay" šova viesi, un šo priekšnesumu aicināti verot apmeklētāji no Rīgas kopā ar izklaides pasākumu ceļā „Fanu reiss".

„Fanu reiss" vairāk nekā trīs gadu laikā apmeklējis Madonnas, „AC/DC", „U2", „Bon Jovi", Lady Gaga un citus koncertus un šovus Eiropā, ceļā par izklaidi un priekšnesumiem rūpējoties latviešu mūziķiem un grupām „Gain Fast", Sovvaļnīkam, Dj Ella, Andrim Kivičam, Aigaram Runčim, Uldim Rudakam, Ufo un citiem.

„Fanu reiss" uz „Coldplay" koncertu Varšavā notiks ar skaņas iekārtām aprīkotos autobusos, ceļā par brīvu pieejami atspirdzinoši dzērieni. Par izklaides programmu rūpēsies atbilstoši aktuāli pašmāju mākslinieki, kas tiks nosaukti drīzumā. Pieteikties iespējams www.fanureiss.lv vai zvanot 1188. Biļešu cenas – bez koncerta biļetes – 39 Ls, komplektā ar koncerta biļeti – 89 lati. Organizē aģentūra „magicFIB".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV