Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Atcelts Marina And The Diamonds koncerts Rīgā

EasyGet.lv, 13.01.2013. 16:27

Atcelts 6. februārī koncertzālē „Palladium Rīga" plānotais „Marina And The Diamonds" koncertturnejas „The Lonely Hearts" šovs, informē aģentūra „magicFIB".
Atcelts Marina And The Diamonds koncerts Rīgā

„Marina And The Diamonds" menedžments, saudzējot dziedātājas balsi, ir pārplānojis „The Lonely Hearts" koncertturneju, pārceļot visus februārī paredzētos dziedātājas koncertus. Menedžmenta pārstāvji nerada iespēju pārcelt Rīgā paredzēto, vienīgo koncertu Baltijas valstīs, priekšroku dodot koncertiem Varšavā un Helsinkos, kuri uz šo brīdi bija vairāk pieprasīti.

Aģentūras „magicFIB" direktors Aivars Līpenītis komentē radušos situāciju: „Diemžēl pēc ilgstošām sarunām nav izdevies atrast risinājumu „Marina And The Diamonds" šovam Rīgā šajā ziemā vai pavasarī. Mūziķes menedžmenta pārstāvji apņēmušies iekļaut Rīgu turpmākajos galamērķos, tikko tas būs iespējams. Mēs, tāpat kā fani visā Baltijā, ļoti vēlamies šo koncertu, un esam sarūgtināti par to, ka tas tiek atcelts"

„Marina & The Diamonds" izdevusi divus albumus, jaunākais - „Electra Heart" iznācis šī gada pavasarī, un pirmajā nedēļā iekarojis „UK Top 40" 1. vietu, aiz sevis atstājot Jack White, Lana Del Rey un citus aktuālus vārdus. Mūziķes atpazīstamākās dziesmas – „Primadonna", „Hollywood", „I Am Not A Robot". Latviešu mūzikas kritiķis grieķu izcelsmes velsieti pielīdzina Regina Spektor un Katy Perry, savukārt pati Marina Lambrini Diamandis jeb „Marina And The Diamonds" par saviem iedvesmotājiem sauc „Blondie", Kylie Minogue, „Garbage", „Nirvana" un citus.

Informācija par „Marina And The Diamonds" biļešu izmantošanu un nodošanu:

Ar Biļešu servisa tīklā iegādātu biļeti par 18 un 20 Ls iespējams apmeklēt Ellie Goulding koncertu „Palladium Rīga" 17. aprīlī un mūzikas un kultūras festivālu „Pestivals 2013" Mežaparka Lielajā estrādē 12.-13. jūlijā.

Ar Festivāla Pestivals sesijas 3 un 2 koncertu biļešu komplekta ietvaros „Marina And The Diamonds" iegādātu biļeti iespējams apmeklēt mūzikas un kultūras festivālu „Pestivals 2013" Mežaparka Lielajā estrādē 12.-13. jūlijā.

Ar biļeti Ielūgums iespējams apmeklēt mūzikas un kultūras festivālu „Pestivals 2013" Mežaparka Lielajā estrādē 12.-13. jūlijā.

Biļešu kuponi, kas iegādāti www.perkamkopa.lv (un/vai jau apmainīti pret biļeti) - ar biļeti/kuponu iespējams apmeklēt mūzikas un kultūras festivālu „Pestivals 2013" Mežaparka Lielajā estrādē 12.-13. jūlijā un iegādāties biļeti uz Ellie Goulding koncertu „Palladium Rīga" 17. aprīlī ar 50% atlaidi, ievadot kupona kodu biļetes iegādes procesa laikā www.bilesuserviss.lv. Precīzas norādes kuponu īpašnieki saņems savā epastā no www.perkamkopa.lv. Kuponu/biļeti atgriezt pret naudu iespējams līdz februāra beigām uz e-pastu fib@magicfib.lv nosūtot aizpildītu formu.Naudu par Biļešu servisa tīklā iegādātām biļetēm var saņemt ar pārskaitījumu , aizpildot pieteikuma veidlapu. Aizpildītu veidlapu sūtiet uz e-pasta adresi info@bilesuserviss.lv. Aizpildītu pieteikuma veidlapu var nodot arī Rīgas Kongresu nama un Dailes teātra biļešu kasēs. Vairāk informēcijas http://www.pestivals.lv/lv/makslinieki/#marina-and-the-diamonds.

Naudas atgriešanas pieteikumi tiek pieņemti līdz 28. februārim.

Foto: Marina And The Diamonds. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV