Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Lady Gaga izvēlas klubu Coyote Fly par oficiālo afterparty vietu

EasyGet.lv, 22.08.2012. 09:33

Ceturtdien, 23. augustā, klubā Coyote Fly notiks oficiālā Lady Gaga koncerta afterparty, kurā uzstāsies slavenās dziedātājas pasaules tūres "The Born This Way Ball" oficiālais Dj un trešā albuma „Born This Way" producents - DJ White Shadow, informē Kristīne Dombrovska.
Lady Gaga izvēlas klubu Coyote Fly par oficiālo afterparty vietu

DJ White Shadow remiksē un producē dziesmas arī citiem pasaulē zināmiem mūziķiem - Chris Brown, Estelle, Mike Posner u.c., tomēr vislielākos panākumus guvis, sadarbojoties ar šī brīža aktuālāko zvaigzni Lady Gaga.

Coyote Fly īpašnieks Oskars Skara vēsta: „ Esam saņēmuši mājienus, ka pasaules popmūzikas zvaigzne Lady Gaga iespējams apmeklēs koncerta oficiālo afterparty klubā Coyote Fly. Mums ir nosūtīta papildus informācija un prasības, kas mums jānodrošina, ja dziedātāja ar savu klātbūtni pagodina savus talanta cienītājus, tomēr tādā gadījumā precīzu raideri saņemsim tikai dienu iepriekš."

Pēc Lady Gaga iespaidīgā šova Mežaparkā ikviens viņas fans ir aicināts uz Coyote Fly, kur būs iespēja paildzināt koncertā gūtās emocijas, kā arī iespējams satikt pašu zvaigzni.

Foto: Lady Gaga. Foto (c) Lauren Dukoff 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV