Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

"Junior Boys" koncertu Rīgā ievadīs duets "Elvi/Dunian"

EasyGet.lv, 22.08.2012. 10:52

6. septembrī Rīgā gaidāmo "Junior Boys" koncertu ievadīs pašmāju elektroniskās mūzikas duets Elvi/Dunian, piedaloties "Kroko" ar interaktīvu reālā laika grafisku instalāciju, informē SKYR.
"Junior Boys" koncertu Rīgā ievadīs duets "Elvi/Dunian"

Elvi/Dunian ir sadarbība starp diskžokeju, elektroniskās mūzikas producentu Elvi Soulsystems un multi-instrumentālistu, producentu Dunian. Kā stāsta oficiālā mūziķu biogrāfija, "abu radītais skanējums atspoguļo mākslinieku vēl neizdibinātās muzikālās šķautnes. Dvēseles vēstījumi, kuri, svārstoties starp dziļiem, pilnīgiem basiem un kosmiskiem ceļojumiem sintezatoru pasaulē, vienmēr ko stāsta, ik brīdi turoties kaut kur pa vidu starp muzikalitāti un pirmatnējo dejas instinktu..." Šādus vai līdzīgus secinājums kāds, iespējams, būs izdarījis, dzirdot abus muzicējam studijā kādā Skolas ielas namā.

Piemēram, pats Dunian par kopīgu muzikālo gaitu uzsākšanu ar kolēģi Elvi stāsta: "Neskaitāmas reizes bijām nejauši saskrējušies dažādās pilsētas vietās, līdz vienu dienu es satiktu Elvi pasākumā, kas notika divus stāvus zem manas studijas. Pēc pāris kopīgām sesijām šajā studijā mēs jau strādājām plecu pie pleca, lai radītu mūziku, kuru neviens no mums vēl līdz šim nebija dzirdējis."

Turpretī, Elvi piebalso, ka "par abu kopīgiem koncertiem var domāt kā par satikšanos". Līdz nesenai pagātnei viņi nekad vēl nebija kopā uzstājušies. Par spīti tam, "ELVI" to tomēr uzskata par labu veidu, kā aptvert visu esošo materiālu, un arī pamatotu iemeslu, lai pabeigtu viņu iesāktos studijas darbus.

Kā ziņots iepriekš, 6. septembrī ar savu pirmo un līdz šim vienīgo koncertu Latvijā gandrīz teātrī "Artelis" Rīgā viesos elektroniskās popmūzikas apvienība "Junior Boys" no Hamiltonas Kanādā.

Biļetes uz koncertu nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē www.bezrindas.lv. To cena šobrīd ir Ls 10.00, bet, tuvojoties koncertam, tās kļūs dārgākas. Uz koncertu tiek tirgotas stāvvietas un to skaits ir stingri ierobežots.

Foto: Duets Elvi/Dunian. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV