Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Nabklab notiks audiovizuāla programma „TV Dārzs"

EasyGet.lv, 03.09.2012. 10:52

Sestdien, 8. septembrī, no plkst. 21.00 mūsdienu kultūras forumā „Baltā nakts" Latvijas Universitātes Radio NABA mūzikas klubā Nabaklab tiks īstenota audiovizuāla programma „TV Dārzs", paredzot daudz televīzijas uztvērēju un radio dīdžeju priekšnesumus vienuviet, informē Latvijas Universitātes Preses centrs.

Projekta „TV Dārzs" pamatā ir televizors kā fenomens un aktualitāti nezaudējošs laikmetīgās mākslas izpausmēs. Šā gada festivāla devīze „Uz paplātes" atbilst projekta „TV Dārzs" programmai - kā uz paplātes tiek pasniegti TV noslēpumi par to, kā top un tiek uztverts TV signāls un kā ar to iespējams manipulēt.

Programmā retro TV izrādīšana, to darbība un skaņas modulācija audio un video režīmā un radio DJ un VJ priekšnesumi uz trim skatuvēm. Piedalīsies vairāki radio projekti – „Pērļu Zvejnieks" ar video dejām, „Dvēseles spēks" ar perkusiju performanci, „Audiogramma" un „Remisija" ar eksperimentiem, DJ apvienības „Ej Apskrieties!" un „Rasols" ar Baltās nakts atklāsmēm.

Kopā piedalās 16 radio dīdžeji un mūzikas instruktori.

Projektu īsteno Latvijas Universitātes Radio NABA www.radionaba.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV