Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Kultūras akadēmijas studenti un absolventi Baltajā naktī 2012

EasyGet.lv, 07.09.2012. 14:44

Latvijas Kultūras akadēmija 8. septembrī aicina uz studentu un absolventu organizētajiem pasākumiem Rīgas centrā un Pārdaugavā Baltās nakts 2012 ietvaros, informē Kultūras akadēmijas pārstāve Aija Melbārde.
Kultūras akadēmijas studenti un absolventi Baltajā naktī 2012

No plkst. 22.00 līdz 01.00 apmeklētāji var piedalīties Ēdenes dārza mistērijā Smiļģa dārzā (E.Smiļģa iela 37/39), savukārt Latvijas Kultūras akadēmijas absolventi Kronvalda parkā no plkst. 19.00 līdz 02.00 gatavos Digitālās vakariņas.

„Ēdenes dārza mistērija Smiļģa dārzā"

Latvijas Kultūras akadēmijas studenti gatavojušies, lai Baltās nakts apmeklētājiem 8. septembra vakarpusē jau no plkst. 20.00 piedāvātu iespēju piedalīties mistērijā Smiļģa dārzā (Eduarda Smiļģa Teātra muzejs). Katram apmeklētājam būs iespējams saņemt savu kaislību, emociju un sajūtu diagnozi vairākos pārbaudījumos – „Jutekļu diagnostika", „Spoguļu labirints", u.c. Būs iespējams uzspēlēt dambreti vai salikt puzli, tādā veidā pārbaudot sevi „Prāta labirintā". Nāc un pārliecinies kas tevī vēl ir dzīvs!

„Digitālās vakariņas"

LKA absolventi - menedžmenta, operatormākslas un kino režijas bijušie studenti, biedrības Vizuālās kultūras klubs biedri, šogad piedalās Baltajā naktī ar vērienīgu interaktīvu multimediju projektu „Digitālās vakariņas". Ēdienkartē būs dažādi pārsteidzoši tehnoloģiju gardumi - apmeklētāji varēs iesaistīties aizraujošās aktivitātēs, iepazīstot citas dimensijas un realitātes.

Baltās nakts Digitālo vakariņu telpas saimnieki Vizuālās Kultūras klubs, sadarbojoties ar īpašo atbalstītāju pavāru komandu, piedāvās nobaudīt KINEKT publisko spēli Glāb Latvijas politiku!, ērtos dīvānos LG 3D Lounge vērot Latvijā tapušu 3D fotoizstādi, īsfilmas un citus video projektus uz platekrāna Smart TV un pozēt 3D fotokamerai turpat 3D fotostūrī. Savukārt desertā sadarbībā ar Coffee Inn radītas īpašas argumentētās realitātes kūkas. Par lielisku atmosfēru rūpēsies DJ Monsta, bet azarta garšas cienītājiem būs iespēja laimēt FUJI 3D fotoaparātu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV