Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

7 Pieauguši vīrieši piedāvā jaunu dziesmu un aicina uz koncertu "Aptiekā"

EasyGet.lv, 25.09.2012. 13:24 | komentāri (2)

Viena no zināmākajām un kontroversiālākajām latviešu rokgrupām 7 Pieauguši vīrieši nodod klausītāju vērtējumam savu jauno singlu „Sauciet" un aicina uz albuma izdošanas datuma paziņošanas koncertu svētdien, 30. septembrī, krogā „Aptieka".
7 Pieauguši vīrieši piedāvā jaunu dziesmu un aicina uz koncertu "Aptiekā"

Grupa dziesmu "Sauciet" raksturo kā kaleidoskopisku skatījumu uz sevi caur sava franču producenta Žerāra Lomāna tālskati: "Kad bijām Parīzē radošā nometnē, Žerāram radās ideja par to, ka katram no mums jāpaņem balta papīra lapa un jāuzraksta savas sajūtas par sevi un savu individuālo vēsturi, mūsu saknēm, ietekmēm un nākotni. Kādu citu pēcpusdienu pēc lieliskām pusdienām ar Šampaņas vīna un kopā gatavotu Côtes de veau Foyot mēs nolasījām savas esejas un visiem bija kopēji pieminēta ietekmju sfēra – Raimonds Pauls. Kāds no Vīriešiem atzina viņu par izcilāko melodiju meistaru, kāds par latviešu Elvisu Presliju, bet lielāka daļa izteica visdziļāko cieņu par „Jaunā viļņa" ieviešanu, jo tas ir bijis ne tikai labs atspēriena punkts pašiem Vīriešiem, kad tie vēl startēja individuāli, bet ir arī nenovērtējami nozīmīgs Latvijas kultūras dzīves dažādošanā – bagātināšanā. Tā arī tapa dziesma", stāsta 7 Pieauguši vīrieši.

Muzikāli dziesma ir bāzēta uz aktuālām rietumu tendencēm un, "kaut arī pirmais singls ir latviešu valodā, albums lielākoties būs latviski," vēsta mūziķi. Albuma nosaukums, iespējams, būs angļu valodā, bet grupa to vēl patur noslēpumā. Albuma izdošanas datums tiks izziņots koncertā 30. septembrī krogā „Aptieka", Vecrīgā Mazā miensieku ielā 1. Ieeja - bez maksas.

Singlu var noklausīties vai nopirkt par jebkuru summu (arī 0 santīmiem) http://7pieaugusiviriesi.bandcamp.com/track/sauciet

Grupas mājaslapa: http://www.facebook.com/pages/7-Pieauguši-Vīrieši/233657403314082

"Aptiekas" mājaslapa http://www.krogsaptieka.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV