Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Rīgā uzstāsies "Аквариум" mūziķu projekts un Nina Karlsson

EasyGet.lv, 05.10.2012. 10:45

25. novembrī Lielajā ģildē pirmo reizi uz vienas skatuves kāps vieni no intriģējošākajiem Sanktpēterburgas mūziķiem - leģendārās grupas "Аквариум" mūziķu projekts "Welcome To The Club" un neatkārtojamā Nina Karlsson ar grupu.
Rīgā uzstāsies "Аквариум" mūziķu projekts un Nina Karlsson

Ansambli Welcome To The Club izveidoja leģendārās grupas Аквариум dalībnieki Igors Timofejevs (ģitāra, saksofons, vokāls) un Oļegs "Šarr" Šavkunovs (perkusija, vokāls) un viņu draugi - taustiņinstrumentu, bungu un basģitāras spēles virtuozi, kas sacer un izpilda kompozīcijas un dziesmas etno-jazz-world-music stilā. Koncertā Lielajā ģildē uzstāsies arī stilīgā, romantiskā un erotiskā Nina Karlsson ar grupu. Ninu Karlsson sauc par Krievijas Šadē + Dženisu Džoplinu + Tanitu Tikaram + Мумий Тролль.

Abas grupas koncertā prezentē savus jaunos albumus: "WTTC" savu "Welcome to the club-2", kas tika ierakstīts "Аквариум" studijā un ieguva gan paša Borisa Grebeņščikova, gan Krievijas un ārzemju autoritatīvāko kritiķu augstu vērtējumu. Nina Karlsson un viņas grupa prezentē albumu "I Deny", kas tapis "Мумий Тролль" studijā un kuru apbrīnoja pat tie, kas dzirdējuši šo albumu tikai pa "ausu galam".

Biļetes uz koncertu 25. novembrī Lielajā ģildē nopērkamas Biļešu servisa kasēs. Cena no 5-25 latiem.

Papildu informācija par mūziķiem: www.wttc.ru un http://nina-karlsson.livejournal.com

Foto: Nina Karlsson. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV