Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

"Bermudu divstūris" piedāvā jaunu dziesmu

EasyGet.lv, 17.10.2012. 11:53

Viena no šī brīža aktuālākajām latviešu populārās deju mūzikas grupām "Bermudu divstūris" klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko dziesmu "Disko", informē "Mikrofona ieraksti".

Grupas "Bermudu divstūris" sastāvā muzicē "neticami pievilcīgie un talantīgie" brālēni Biceps un Triceps. Kopā ar viņiem Latvijas deju klubu grīdas tracina Saldais, Lee, Dēmons un Snickers. Šobrīd grupai pievienojies bungu vālīšu pavēlnieks Jermaks un vienīgā daiļā dzimuma pārstāve - blogere Du-Du.

Visos koncertos un intervijās brālēni cenšas uzsvērt, ka ir visu stilu un žanru piekritēji, izņemot electrohip. To viņi necieš.

Strādājot pie jaunās dziesmas, B2S komanda nolēma gremdēties atmiņās, atgriežoties pie populārās mūzikas saknēm. Un tapa ierakstīts viņu jaunākais gara darbs "Disko". Dziesmas autors Biceps piebilst: "Kustinām gurnus, ceļus, pēdas un atkārtojam veco, labo divsoli! Viss kā vecajos, labajos laikos!"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV