Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

"LMFAO" šovu Arēnā Rīga iesildīs „Bermudu Divstūris"

EasyGet.lv, 16.10.2012. 14:38

Amerikāņu grupas „LMFAO" koncertšovu 2. decembrī Arēnā Rīga iesildīs pašmāju grupa Bermudu Divstūris, kuras muzikālo šovu papildinās shuffle šovs deju studijas „Most Wanted" izpildījumā.
"LMFAO" šovu Arēnā Rīga iesildīs „Bermudu Divstūris"

Hitu „Party Rock Anthem", „Sexy And I Know It", „Champagne Showers", „Sorry For Party Rocking" un citu populāru skaņdarbu autoru „LMFAO" pārstāvji Redfoo un „The Party Rock Crew" ar šovu, kas papildināts ar video projekcijām, ziemas sesijas ietvaros piedāvā mūzikas un kultūras festivāls „Pestivals".

„Mēs esam tik populāri, ka uz mūsu koncertu brauks „LMFAO". Viņi droši vien grib dzirdēt mūsu dziesmas „Lēkā", „Labi" un arī jauno „Disko"," tā gaidāmo uzstāšanos ar humoru komentē Bicepss un Tricepss no „Bermudu Divstūra", atzīstot, ka ir pagodināti par iespēju iekustināt publiku pirms viena no pasaulē aktuālākajiem un pieprasītākajiem mūziķiem.

 

Biļetes pieejamas „Biļešu Servisa" tīklā no 16 līdz 27 latiem, stāvvietas ar „Party Rockers" fanu zonu un sēdvietas. Ieeja pasākumā no plkst. 18:00. Informācija – www.pestivals.lv. Organizē aģentūra „magicFIB" sadarbībā ar organizatoriem Igaunijā un Krievijā.

„Party Rockers" zonā aicinām ierasties party rockers tērpos un ar aksesuāriem – iedvesmu smelies „LMFAO" mūzikas video. Pie ieejas uzrādot festivāla „Pestivals 2012" aproci, ieeja „Party Rockers" zonā ar jebkuras zonas biļeti.

Foto: Grupa „Bermudu Divstūris". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV