Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Kristas Bellas koncertu iesildīs El Mars

EasyGet.lv, 18.10.2012. 10:08

Amerikāņu kulta režisora Deivida Linča mūzas, dziedātājas Kristas Bellas Rīgas koncerta iesildītāji būs grupas "El Mars" dalībnieki ar Raimondu Gusarevu priekšgalā, informē koncerta organizatori no "Space Garage".
Kristas Bellas koncertu iesildīs El Mars

Jau ziņots, ka Krista Bella koncertzālē "Palladium" uzstāsies šajā nedēļas nogalē – svētdien, 21. oktobrī.

Koncerts grupai "El Mars" notiks tieši dienu pirms jauna albuma "Mind Heroes" iznākšanas, grupa sola koncertā izpildīt savas svaigākās, jaunā albumadziesmas. Gatavodami jauno albumu, mūziķi ir iedvesmojušies no 60. un 70. gadu tīrajām skaņām un nav izpušķojuši ar specefektiem.

Gan grupas "El Mars", gan Kristas Bellas albumu māsteringu ir veidojis amerikānis Braiens Lūsijs (Brian Lucey). Viņš piedalījies arī paša Deivida Linča 2011. gada albuma "Crazy Clown Time" tapšanā. Braiens Lūsijs sadarbojas ar vairākiem slaveniem mūziķiem: Ēriku Kleptonu, grupu "Sigur Ros" un citiem.

"Esmu dzirdējis, ka Braiens Lūsijs dara ar mūziku patiesus brīnumus. Bija skaidrs, ka mēs nevarēsim atļauties tik augstas klases speciālistu. Taču viņu ieinteresēja mūsu albums, un viņš piedāvāja "indī" cenas. Sadarbība ar pasaules slavenību ir kļuvusi par lielisku stimulu, lai radītu. Jo Braiena ausis dzird to, ko citi nespēj atšķirt," par sadarbību ar slaveno producentu stāsta grupas "El Mars" līderis Raimonds Gusarevs.

Pavisam drīz koncertzālē "Palladium" ir plānots arī "El Mars" solokoncerts, kas notiks 6. decembrī.

Foto: Raimonds Gusarevs. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV