Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Rīgā viesosies „Sniega leopards" un „Ö" orķestris

EasyGet.lv, 29.10.2012. 16:03

Ar koncertiem 1. un 2. novembrī Rīgā tiks atklāta starptautiskā ziemeļvalstu mūzikas tūre Baltic Waves, informē Elīna Cire. Indie un alternatīvās mūzikas cienītāji aicināti Kaņepes Kultūras centrā klausīties grupas no Latvijas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas un Dānijas.
Rīgā viesosies „Sniega leopards" un „Ö" orķestris

Pirmajā Baltic Waves dienā spēlēs pašmāju liriskā indiepopa apvienība Stūrī Zēvele, igauņu elektroniskā postroka celmlauži Id Rev un zviedru psihedēliskie džezmeņi Mackaper. Tūres atklāšanas otrajā dienā 2. novembrī uz skatuves kāps titulētākie Baltic Waves dalībnieki – projekts „Snöleoparden" (dāņu val. – sniega leopards) jeb Ravi Šankra skolnieks, Dānijas multiinstrumentālists Jonass Stampe ar savu kolēģi - bundzinieku ar 30 gadu stāžu - Henningu Frimanu Larsenu, kā arī nule debijas albumu izdevušais Somijas orķestris „Ö". Koncertā piedalīsies arī kāds latviešu skaņu mākslinieks, kura vārdu tūres organizatori solījuši paziņot īsi pirms Baltic Waves atklāšanas.

Abu koncertu sākums plkst. 21.00 (ieeja no 20.00), norises vieta – Kaņepes kultūras centrs, Skolas iela 15, Rīga. Biļetes nopērkamas norises vietā pirms katra koncerta, vienas dienas biļetes cena – LVL 3, divu dienu biļetes cena LVL 5.

Seko jaunumiem: http://www.facebook.com/BalticWaves2012

Informācija: http://balticwaves.com

Pēc Rīgas koncertiem Baltic Waves tūre dosies uz Tallinu, Helsinkiem, Turku, Stokholmu, Gēteborgu un Kopenhāgenu.

Foto: „Snöleoparden" jeb Sniega leopards. Foto (c) Virpi Velin

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV