Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Willow Farm izlaiž jaunu dziesmu "Mākoņu kāzas"

EasyGet.lv, 30.10.2012. 13:27

Dienas gaismā nonākusi liepājnieku grupas "Willow Farm" jaunākā kompozīcija "Mākoņu kāzas". Vārdus šim darbam sarakstījis grupas ilggadējais sadarbības partneris tekstu radīšanas jautājumos, draugs un laikabiedrs Ingus Bērziņš, savukārt piemērotākā melodija ieskanējās grupas līdera Emīla Dreiblata prāta un sirds dziļumos, informē mūziķu pārstāvis Edgars Džiguns.
Willow Farm izlaiž jaunu dziesmu "Mākoņu kāzas"

"Mākoņu kāzas" ir pirmā dziesma, kuru "Willow Farm" nodod klausītāju vērtējumam pēc pērnā gada nogalē izdotā albuma. "Īstenībā, pie jauna materiāla sākām strādāt jau pavasarī un pamazām vairākas dziesmas jau sakrājušās," stāsta Emīls Dreiblats. "Bet nu jā - "Mākoņu kāzas" ir pirmā, kas šobrīd skan tieši tā, ka vēlamies to atskaņot plašākai publikai."

Runājot par pašas dziesmas tapšanu, jāatzīmē, ka nemainīgajam "Willow Farm" trio - Emīlam Dreiblatam, Aleksandram Krasavinam un Uldim Nolmanim -, šovasar stabili pievienojies sitamo instrumentu prasmīgais spēlmanis Māris Zīlmanis, kurš saucams pie atbildības par bungu un šķīvju skaņām "Mākoņu kāzās".

Nevar teikt, ka nebijis gadījums "Willow Farm" biogrāfijā, taču noteikti rets un tāpēc jo īpašs ir fakts, ka šajā dziesmā skan ne tikai Emīla balss. Brīnišķīgu niansi "Mākoņu kāzām" piešķīrusi Liepājas teātra aktrise Laura Jeruma, kuras klusināti gaišais vokāls dziesmas piedziedājumā ir kā, iespējams, vairākkārt "Willow Farm" skanējumam pietrūkušais punkts uz "i".

Jautāts, par ko tad ir šī dziesma, Emīls labu brīdi klusē... Un tad atbild: "Tiešām, par ko tad ir šī dziesma? Nu nevar taču būt, ka atkal jau par mīlestību. Vai varbūt tomēr?"

Visbeidzot jāatzīmē, ka līdzīgi kā vairums "Willow Farm" daiļrades 21. gadsimtā, arī "Mākoņu kāzas" nav izņēmums un ierakstīta skaņu meistara Egila Meža stingrā uzraudzībā, viņa viesmīlīgajā un mājīgajā studijā.

Foto: Willow Farm. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV