Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Age of Stones laiž klajā dziesmu „Gramatika"

EasyGet.lv, 02.11.2012. 09:34

Grupa „Age of Stones" klausītāju vērtēšanai nodod jaunu dziesmu „Gramatika" no gaidāmā trešā studijas albuma, ko plānots izdot nākamajā gadā.
Age of Stones laiž klajā dziesmu „Gramatika"

Grupa ir atbildīga par muzikālo izpildījumu, savukārt teksta autors ir nezināms. Vienīgais, ko par viņu zina, ir tas, ka internetā viņš dzejo ar segvārdu Ane Mone.

Par dziesmu grupa saka: „Gramatika, skolas gados mācoties, vismaz mums likās ļoti sarežģīta un brīžiem pat netverama lieta, bet kaut kāda loģika un sakarības tajā visā bija un ir. Tagad nekas nav mainījies, bet, salīdzinot ar dzīves gramatiku, tajā lielākoties nekādi likumi un sakarības nedarbojas. Tā šķiet vēl sarežģītāka, nekā varējām iedomāties. Viss, ko varam jums ieteikt, ir neapjukt, un lielo masu, dzīves nastu spēt saprast un sadalīt, ja vien mēs trīs laikus kā trīs rikas solām vienlaicīgi ēst!"

Gaidāmais albums solās būt īsts valmieriešu sadarbības projekts, kur tiks iesaistīti pazīstami producenti, skaņu inženieri un mākslinieki no Valmieras. Šis ir otrais singls, ko grupa publicējusi pēc dziesmas „Pēdējais Gads".

Grupa „Age of Stones" radusies Valmierā 2001.gadā kā četru mūziķu ""Zelta zivtiņas" jauniešu vecumā" sadarbības rezultāts. Par grupas skanējumu un stilu lai spriež klausītāji, bet grupa eksperimentē ar 21.gadsimta piedāvāto tehnoloģiju klāstu, neļaujot atslābt desmitgadēs pulētajam ROCK novusa galdam.

Grupai muzicēšana ir hobijs un pilnvērtīga uztura enerģijas avots, kas ļauj sevi attīstīt, pilnveidot un sakārtot sevi šajā radītajā eksperimentā.

Uzzini vairāk www.ageofstones.lv

Grupa „Age of Stones". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV