Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Pulkvedim neviens neraksta..." svin 17 gadu dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 09.11.2012. 16:56

Novembra vidū septiņpadsmito dzimšanas dienu atzīmē viena no senākajām un zināmākajām izklaides vietām Latvijā, kulta vieta Rīgā - klubs „Pulkvedim neviens neraksta...". Šogad svinības noritēs divu dienu garumā, kuru laikā kluba viesus izklaidēs gan leģendāri pašmāju mūziķi un populāri dīdžeji, gan ārvalstīs atzīti mākslinieki, informē kluba pārstāvis Edgars Lejnieks.
"Pulkvedim neviens neraksta..." svin 17 gadu dzimšanas dienu

"Pulkvedis" vienmēr atšķīries ar augstvērtīgu un atšķirīgu muzikālo noformējumu un savdabīgu interjeru, tāpēc, ievērojot tradīcijas un turpinot „dumpi" pret meinstrīmu, klubs piektdien, 16. novembrī, ver durvis tikai saviem tuvākajiem draugiem un uzticīgākajiem apmeklētājiem, aicinot uz panku ballīti, kurā uzstāsies leģendārā Latvijas pankroka grupa „Inokentijs Mārpls" un dejas spēlēs multimākslinieks un kādreizējais „Inokentija Mārpla" grupas biedrs Kaspars Bindemanis. Kluba pagrabstāvā par rokenrola atmosfēru un dejām rūpēsies Egons Reiters.

Savukārt sestdien, 17. novembrī, svinības turpināsies ar īpašu pasākumu sērijas „Funky Breakout" izlaidumu, kurā uzstāsies leģendārais _breaks_ mūzikas dīdžejs Krafty Kuts. Krafty Kuts ir dīdžejs un producents, neskaitāmu mūzikas balvu ieguvējs, ierakstu kompānijas „Instant Vibes" vadītājs. Viņa mūziku izdevis „Fatboy Slim", kā arī nesen klajā nāca Krafty Kuts trešais studijas albums. Kopā ar Krafty Kuts deju grīdu "Pulkvedī" sildīs kluba rezidenti un "Funky Breakout" biedri Dj Rudd, Dj All-viss un Dj Dub:ra, kas spēlēs funk, disco inspirētu mūziku ar mūsdienu elementiem ritmā – nu funk, ghetto funk un breakbeat. „Pulcīša" pagrabā - DJ Romantronix, programmā dažādi stili un noskaņas, no fankīgiem lauztajiem ritmiem līdz laimīgam disko un house mūzikai.

Foto: Pankroka grupa „Inokentijs Mārpls". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV