Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pulkvedim neviens neraksta - 18, svinības mēneša garumā

Easyget.lv, 06.11.2013. 12:40

Par kulta vietu dēvētajā Vecrīgas klubā „Pulkvedim neviens neraksta” novembris būs jubilejas mēnesis, jo leģendārā izklaides vieta, tautā mīļi dēvēta par „pulciņu”, svinēs 18 gadu dzimšanas dienu.
Pulkvedim neviens neraksta - 18, svinības mēneša garumā

Pilngadības svinības sāksies 9. novembrī ar projekta Funky Breakout ballīti, kurā kā viesdīdžejs kopā ar kluba rezidentiem DJ Dub:ra, All-Viss un Rudd uzstāsies angļu diskžokejs Kool Hertz, kurš jau piecpadsmit gadus cilvēkiem visā pasaulē uz deju grīdas liek zaudēt galvu, kustoties viņa atskaņotās mūzikas ritmos. Svētku vakarā kluba apmeklētājiem būs iespēja izlocīt kājas pie mūzikas, kas žanriski sevī iekļauj tādus stilus kā breaks, nu funk, moombahton, dubstep, drum'n'bass, u.c.

16. novembrī klubā notiks repa izpildītāja Pikaso jeb Jāņa Lipšāna albuma „Satikšanās vietu mainīt nedrīkst” prezentācijas koncerts. Kā saka pats vecais labais „pulciņa” draugs un apmeklētājs: „Ar Pulkvedi man saistās daudz siltu atmiņu. Simboliski atgriežos tieši šeit, lai iepazīstinātu klausītājus ar savu albumu un sniegtu koncertu, sveicot Pulkvedi jubilejā.”

Zīmīga tikšanās dzimšanas dienas noskaņās, kad „Pulkvedis” vērs durvis tikai tuvākajiem draugiem un cienās ar svētku torti, gaidāma 22. novembrī, svētku mēneša kulminācijas dienā, kad „Pulkvedī” uzstāsies grupa „Satellites LV”, kam šī klubā būs atgriešanās, lai kopīgi nosvinētu „pulciņa” pilngadību. Grupa tās pirmsākumos vairākkārt uzstājusies klubā un tolaik grupas dalībnieki bijuši bieži „Pulkveža” apmeklētāji, tāpat kā daudzi citi tā laika radošie jaunieši, īpaši, no jauno mūziķu aprindām, kas uz klubu devās baudīt jaunāko alternatīvo mūziku.

Jubilejas dejas indie un rokmūzikas noskaņās šajā vakarā spēlēs DJ Egons Reiters, savukārt kluba pagrabstāvā „Love Groove Express” ar miksmeistaru Raiti un DJ Romantronix - programmā dažādi stili un noskaņas, ko vieno Pozitīvas Vibrācijas - no fankīgiem lauztajiem ritmiem līdz laimīgam disko un house mūzikai.

Jubilejas mēnesis noslēgsies 30. novembrī, kad klubā ieradīsies Zviedrijas tropiskās bassmūzikas apvienība Panik Disco, lai ar pašmāju DJ apvienības Crystral Sound System muzikālu atbalstu sarīkotu trakas dejas visas nakts garumā. Panik Disco ir dīdžeju/producentu apvienība, kas radusies 2010. gadā Stokholmā, Zviedrijā. Tās sastāvā ir trīs tuvi draugi, kas atsevišķi dīdžejojuši kopš 90-tajiem un visi kopā ir basmūzikas kluba Ouch! īpašnieki Stokholmas centrā. Nosaukums Panik Disco balstīts idejā jaukt dažāda veida mūziku, radot paniku uz deju grīdas. Tropiskais bass un kuduro samiksēts kopā ar Trinidadas soca, kwaito un cita veidu basmūziku, viņuprāt, ir ideāla kombinācija, lai cilvēki atbrīvotos mežonīgai dejai.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV