Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Very Cool People koncertēs "Omas Briljanta istabā"

EasyGet.lv, 14.11.2012. 10:03

17. novembrī klubā "Omas Briljanta istaba" (Rīgā, Audēju ielā 7) grupa Very Cool People uzstāsies kopā ar blūzmeni Oskaru Stolsi-Semerovu un bundzinieku Arti Orubu.

"Ar šo pasākumu aizsākam jaunu, ikmēneša pasākumu klubā "Omas Briljants", kurā uzstāsies Very Cool People un kāds viesmākslinieks (dziedātājs vai instrumentālists). Katrā no šiem koncertiem tiks gatavota speciāla muzikāla programma, kurā būs dzirdamas jaunas kompozīcijas un jau dzirdētas jaunā skanējumā, sapludinot VCP un ielūgto viesu mūziku jaunā, vēl nedzirdētā muzikālā piedzīvojumā", ieceri rakstiro VCP.

Koncertā 17. novembrī VCP uzstāsies kopā ar blūza dziedātāju un blūmīzera virtuozu Oskars Stolse Semerovs (Bite Blues Band) un bundzinieku Arti Orubu. Ar Oskaru puišiem jau ir bijusi sadarbība - 2010. gadā, izdodot kopēju singlu „Can Afford it". Singlu bez maksas var lejuplādēt: http://verycoolpeople.bandcamp.com/track/can-afford-it

„Šī mums ir fantastiska iespēja sagatavot visneiedomājamākās kombinācijas ar viesmāksliniekiem un radīt lielisku ikmēneša ballīti, kura, ceram, kļūs par lielisku tradīciju Rīgas mūzikas dzīvē," par gaidāmo koncertu saka VCP.

Ieeja koncertā – bez maksas.

Nelies ieskats līdzīgā koncertā, kas notika pagājušās vasaras sākumā ar trompetistu no Berlīnes Christoph Titz:

Vairāk informācijas: www.verycoolpeople.org

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV